Преди минути Иван Йотков и Иван Тотев подписаха споразумението за Колежа, с което Ботев Пловдив получава срок до 13 март 2020 г. да довърши стадион Христо Ботев. Подписването гледахте НА ЖИВО в YouTube канала GlasTV. След него Адвокат Радев, който е представител на г-н Самуилов разкри, че в неделя бизнесменът ще се срещне с представители на феновете на канарчетата.

–––––––––-

В сряда в 10:30 часа в Община Пловдив ще бъде подписано допълнителното споразумение към концесията на Колежа между Ботев Пловдив и местната власт. Нещо, за което PlovdivDerby.com ПЪРВИ ви информира още преди седмица. Канарчетата ще бъдат представлявани от изпълнителният директор на клуба Иван Йотков и от адвокат Радев, който се грижи за делата бизнесмена Георги Самуилов и беше част от Съвета на директорите на канарчетата преди известен период от време.

YouTube канала Glas TV ще излъчи НА ЖИВО всичко по-интересно, което ще се случи в Общната и до което камерите бъдат допуснати! Ще стартираме нашето живо предаване в минутите преди 10:30 часа. За да не пропуснете началото ви съветваме да се абонирате за канала Glas TV в YouTube. Ако направите това ще бъдете известени на старта на поточното предаване.

Припомняме ви, че Glas TV ще излъчи и контролите на Ботев и Локомотив от предсезонната им подготовка!