Обвиненият в убийството на 19-годишната Ивета Теньо Енчев току-що бе въведен от съдебната охрана в заседателната зала на Окръжен съд в Бургас, където след минути ще се гледа мярката му за неотклонение, съобщава "Флагман".

Жестокият убиец от Айтос Теньо Енчев току-що заяви в съдебната зала, че не заслужава да бъде на свобода, след като уби от бой преди дни любимата си Ивета. Многократно осъжданият Теньо изплака пред Окръжния съд, че все още не може да си прости за случката.

"Меко казано е, че съжалявам, защото това беше човек, когото много обичах. Всичко стана след един семеен скандал. Искам да остана в ареста!", изплака 27-годишният айтозлия, чиято първа присъда е още преди да навърши пълнолетие. Неговият адвокат опита да изкара рецидивиста жертва на прехода, като той едва ли не показал, че иска да се поправи с опита да създаде семейство, който обаче завърши трагично в събота вечерта. Тогава пред очите на невръстното им дете побеснелият Теньо смаза с юмруци и ритници приятелката си Ивета.