Певицата Йоана Захариева алармира за скандален случай със сина й и негови съученици от 119-о училище. От стената си във Фейсбук Йоко се обръща директно към директора на школото Диян Стаматов с въпроса - "как ще се отнесете към това?".

Изпратили децата 7-дневна екскурзия в Гърция, като родителите им платили по 600 лева на организаторите. След това започнало ходенето по мъките. Първо им казали да си вземат тоалетна хартия, после и храна, а накрая на място ги набутила в обща спалня без чаршафи. Когато Йоко се обадила да иска обяснения, последвали заплахи за сигурността на детето. Обяснили й че "на спортните лагери е така".

Ето какво написа певицата във фейсбук:

Платихме около 600 лв (530лв престой и 30 евро аквапарк) за лагер/екскурзия,7 дни в Гърция на сина ни Йово,ученик в 5ти клас на 119то училище.

...подозрително стана когато в последния момент казаха на децата да си носят чаршафи и да се подсигурят с тоалетна хартия за седмицата.

Интересно стана когато сина ми каза ,че "и храна трябвало да носи ,защото май нямало да има"..

Сега вече сме сигурни, че нещата са повече от престъпни когато се оказа, че са настанени 12 (ДВАНАДЕСЕТ ДЕЦА !!!) ,подчертавам, от по 530лв на глава!!!!,без чаршафи и тоалетна хартия в една спалня и ги задължават сами да си почистват ......

Когато се обадих на организатора да поискам обяснение ми каза ,че така било по спортните лагери.

Когато обясних,че за 600лв не се очаква подобно обслужване ми бе казано ,че няма време за мен ,ще се обясняваме като се върнат децата.

Директно си поисках парите обратно.

Последваха заплахи за сигурността на сина ми.

Аз съм в шок.

Скандализирана и крайно притеснена.

Последва и още едно обаждане от страна на организатора ,предупреди ме да побързам да си взема сина......