От самото си стъпване в клубния живот под тепетата, Megami Club Plovdiv е лидер. Богинята на нощния живот привлича със своя блясък, със своя стил, с качеството си, което винаги е на първо място. 

Без компромиси заведението организира и кулминационни събития, които всяка седмица са обединени в една обща концепция. "You See It First" беше темата, която заведението следва през изминалата седмица. 

 Стартът беше поставен в сряда с "All in" събитието, което беше силно вълнуващо и впечатляващо. 

#ДайМиЛюбов и останалите си хитове изпълни Галена на живо за публиката в Megami Club Plovdiv в четвъртък. Парти хамелеонът с видимо голямо удоволствие доказа своя професионализъм като без задръжки се раздаде на сцената на Megami Club Plovdiv по онзи неин начин, който я прави #МамаУраган.

Следващата голяма звезда, която пя за огромната фенска маса в Богинята на нощния живот, беше Емануела. Певицата не спира да провокира с външния си вид и да прави песни, които феновете обожават, покори публиката в Megami Club Plovdiv в петък. 

Внушителните декори и мултимедии в заведението определено умеят да придават онази грандиозност на живата картина, която те оставя без дъх. Така Megami Club Plovdiv  организира "Midnight Fantasy": You see it first! партито в събота, което беше наслада за сетивата.

Megami Club Plovdiv представя тази седмица тематични вечери и лайв премиера от Алисия.

Вече е традиция в сряда вечер в Богинята на нощния живот да се състои "All in" събитие с участието на DJ Damyan. Вход свободен за студенти.

В четвъртък Megami Club Plovdiv ще посрещне една своя любимка - Алисия. Същата нощ звездата ще направи представяне пред пловдивската публика на своя най-нов хит, който е дует с Човека-глас Тони Стораро. Песента се казва "Златото на тати" и вече има над 300 000 гледания в YouTube. Не пропускайте събитието в Богинята на нощния живот. 

"Place For Love" темата ще завладее Megami Club Plovdiv в петък и събота. Очакват ви зрелищни гледки. Доверете се на #GoddessOfTheNight.