Специално място за подписването избраха пловдивчанката Веселина и нейният любим Владимир. Младоженците се бракуваха на върха на Небет тепе, където обикновено пловдивчани обичат да разпускат и да се наслаждават на красивата гледка. Айляци не липсваха и в събота, но те станаха свидетели на още една подобна гледка.

Веси и Влади се запознават преди 3 години в София. Той е от Добрич, а тя от Пловдив. След година в столицата двама се местят да живеят под тепетата. Не след дълго Влади предлага на Веси. Пловдивчанката избира едно от най-емблематичните, а също и едно от любимите й места в града за церемонията по подписването - Небет тепе. 

Обикновено на тепето много двойки си правят фотосесии след сватби, но церемония там не е имало. Това потвърдиха пред Glas.bg и от Община Пловдив. 

Младоженците си казаха "Да" пред десетки свои роднини и гости. На подписването неволни свидетели станаха и азиатски туристи, които бързо нащракаха младата двойка. След красивата церемония младите влюбени поканиха гостите в ресторант в Стария град.