24-годишната лесбийка Сидни Лъв от американския щат Небраска изчезна след среща с приятелка, с която се запознала в сайта за запознанства Тиндър. За планираната среща момичето разказало в социалните мрежи и дори си качило селфи, затова приятелите ѝ веднага вдигнали тревога след изчезването ѝ. Месец по-късно разчленените останки на момичето били намерени насред поле, а не след дълго полицията успяла да напипа и следите на бруталните убийци, пише в. "Сън".


Жестоките зверове, отнели по нечовешки начин живота на красавицата, се оказали 23-годишната Бейли Бозуел и 51-годишният Обри Трейл. Те примамили момичето на среща, на която го задушили с кабел и разчленили. Трейл заявил на полицаите, че Сидни отдавна е мечтаела за секс с две момичета. Затова той и неговата любовница Бейли решили да ѝ помогнат. По време на срещата убийците били под въздействието на наркотици и не са успели да разберат навреме, че момичето се е задушило.  

"Не трябваше да се стига до такива крайности, разбира се. Тя въобще не трябваше да умира", казва Трейл. 

 

Бейли и Обри не отричат убийството. Те обаче настояват, че са го извършили без да искат. Да повярват в тази версия обаче на детективите попречи един важен факт - инструментите, с които престъпниците са разчленили тялото на Сидни. Те били специални купени преди срещата. Това накарало следователите да предполагат, че убийството на поканеното момиче е било добре планирано. 

 

Главната прокуратура в щата Небраска, която разследва убийството на Сидни Лъв, така и не успя да посочи конкретния мотив за зверството, тласнал любовниците към жестокото престъпление. Най-вероятно, мотив няма - двойката се е водила само по желанието си за извратен садизъм. В момента властите разглеждат въпроса за налагането на смъртно наказание на Бейли Бозуел и Обри Трейл.