Племенницата на принцеса Даяна успя да възхити модните критици и блогърите. Затова си заслужава да проучим детайлно стила на 27-годишната аристократка.  

Разбира се, на първо място трябва да обърнем внимание на зашеметяващата поява на Кити на сватбата на братовчед й Хари. Ефектният й външен вид с право бе признат за един от най-добрите на церемонията. 

Красавицата много рядко залага на панталони. За съжаление, защото тоалети в бохемски стил от 70-те години много й отиват. 

Розовият нюанс "фуксия" е много капризен цвят, но госпожица Спенсър изобщо не е сгрешила, избирайки такава ярка рокля. 

На Кити много й отива и бежовата гама - ефектното кожено палто й стои отлично, а яркият колан, който е сложила на кръста си, акцентира идеално. 

Черно-белият образ понякога може да не е скучен. Потвърждава го и този тоалет на Спенсър - женствената рокля идеално се допълва от черните обувки на висок той и чантата в същия цвят. 

Кити не е безразлична към щампите с цветя и те, заслужава си да се признае, й отговарят с взаимност. Но тук красавицата можеше да смени сакото с обемен блейзер.

Неочакван вариант на "гола" рокля от Кити. По всичко личи, че аристократката, както и много други звезди, не е успяла да опитоми прозрачния тоалет - в нейния случай горната част на роклята е видимо несъвместима с великолепната "пола на принцеса".

И отново цветя и 70-те - Бохо Шик сякаш е създаден за Кити. 

Следва да се отбележи, че не всички образи на племенницата на лейди Ди са безупречни. Понякога младата дама прави грешки с аксесоарите и цветовете. 

Стилът сафари също много подхожда на Кити. Между другото, сандали на дебел ток в стил ала 70-те отново са на мода, така че смело може да копирате този образ на Спенсър. 

Както и другите представители на британската аристокрация, Кити има голяма колекция от шапки. Трябва да се отбележи, че с този сложен аксесоар момичето се справя много добре. 

Total white look и — още една стилна поява. А широкото лято палто е отлична идея както за ежедневието, така и за завършек на вечерния тоалет. 

Пастелна гама плюс щампи с цветя - този образ на Кити също си заслужава да бъде запомнен, особено ако ви предстои романтична среща. 

Панталон 7/8, бяла риза с принт и затворени чехли на ток - отлично съчетание на модерно и класика. Заслужава си да възпроизведете този образ за някоя делова среща например.  /jenata.blitz.bg