Дъщерята на 45-ия американски президент Иванка Тръмп е истинска модна икона и една от най-привлекателните жени в САЩ. 36-годишната красавица е родила три деца, но това не се е отразило по никакъв начин на тялото й и тя изглежда зашеметяващо! 

Днес ще ви разкрием как голямата дъщеря на Доналд Тръмп успява да поддържа фигурата си, съвместявайки успешно ролите на бизнес дама, майка, жена и политически деятел. 

Хранене

В продължение на много години една от основните съставки в менюто на Иванка Тръмп е дивата сьомга. Тази риба е изключително богата на Омега-3 полезни мазнини, които подобряват кръвообращението, освежават тена и увеличават еластичността на кожата. Между другото, сьомгата е любим продукт  и на Виктория Бекъм, която също се смята за една от най-стройните знаменитости на нашето време.

По отношение на бързите въглехидрати, Иванка смята, че те не трябва да бъдат напълно изключвани от менюто. Преди да забременее, дъщерята на американския президент си е позволявала пица и тестени изделия всеки ден, но сега се опитва да ограничи и намали употребата на тези продукти до един път седмично.

Главната тайна на стройната й фигура обаче се дължи на овесената каша. Иванка отдавна е научила не само себе си, но и наследниците си към това ястие. За да може полезната закуска да бъде по-привлекателна за окото, тя и децата й я украсяват със семена, плодове и ядки. Такава овесена каша е по вкуса дори и на 7-годишната Арабела.

Веднъж седмично 36-годишната Иванка си прави малък детокс със специална напитка от сока на лимони и краставици. Най-важното правило е да пиете 1/20 в литри от своето тегло. Само тогава този елексир ще действа ефективно. 

Спорт

Спортните предпочитания на дъщерята на Доналд Тръмп се променят непрекъснато. След първата бременност тя се поддържаше с помощта на интензивни курсове по танци, на които отделяше време 4 пъти седмично. Сега предпочита пилатес и йога. Съчетава ги с тенис, голф и плуване. И всичко това - отново 4 пъти в седмицата. 

Но като най-ефективни Иванка Тръмп определя функционалните упражнения, които са й помогнали буквално за няколко месеца след раждането на Джоузеф отново да влезе във форма, сред които клякания с опора.

За постигане на вътрешен баланс и снемане на стреса Иванка се старае поне веднъж в седмицата да  посещава турска баня и да медитира на чист въздух./jenata.blitz.bg