Събота ще бъде доста по-натоварена от обикновено. Денят ще бъде наситен с енергия, но и доста лична работа.

 
Постарайте се да не изоставате от желаната посока на развитие. Действайте смело и без колебание! 

Дневен хороскоп ОВЕН  
Преодоляване на трудности
             Забавянето на конкретна задача, което се получи не по ваша вина ще бъде компенсирано от когото трябва. Общото влияние в социален план не е благоприятно, но този неудобен недостатък ще бъде напълно компенсиран от мощния късмет, с който разполагате. В тази връзка може да се говори за подкрепа от високостояща личности за последвалия значителен успех в осъществяване на целите.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Осъществени намерения
            Целенасочено и без излишни емоции ще работите по задачите си, без да храните напразни очаквания. Засилената нервност на Телците днес е плод на проблемите, с които напоследък мнозина се сблъскват, както и на допускането, че неуспехът може да ги посети и днес. Ако действително мислите така – грешите. Събота ще ви зарадва с пълна реализация на целите чрез нечия подкрепа.  
 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Успех
            Времето и силите ви ще стигнат за всичко, което планирате днес, за което ще помага и пъргавата ви мисъл. Повишената нервност е характерна днес и за Близнаците, но в интерес на истината при вас тя почти винаги е такава. Тази вътрешна настройка няма нищо общо с плодотворното развитие на събитията през деня. Ще има някои напрегнати моменти, но в сравнение с успеха ви те бледнеят.

Дневен хороскоп РАК
Затруднения
            Мобилизирайте волята и енергията си за изпълнение на всичко, което определяте като важно днес. Коварство и злодеяния от страна на околните в службата или в деловите среди ще причинят затруднения за Раците, а успехът в опитите ви за отстраняването им не е сигурен. Съюзът с някого за реализация на целите е крачка в правилната посока, но и тук ще възникнат трудности и разногласия.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Владейте се
            Не пренебрегвайте деловия си усет. Днес можете да му се доверите напълно. Събота е надеждна и предоставя добри условия за материална реализация в службата или в бизнеса, но предупреждава да действате толерантно. В противен случай вероятността за разминаване с очакванията е значителна. По принцип днес агресивността е нежелана, защото е вредителна.

Дневен хороскоп ДЕВА 
Успешен, но нервен ден
           Бъдете такива, каквито сте. Инициативни и с неспокоен дух. Успехът е с вас в събота, но едва ли преобладаващото мнозинство от Девите ще останат доволни от развитието на деня, който ще е много нервен и ще ги сблъска с коварни човеци. Добрите постижения не биха могли да се отрекат, но ще ги постигнете в условията на силни нерви.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Социален успех, но и здравословни проблеми
         При възникнал служебен проблем обмислете и не се спирайте на най-лесния път за неговото решаване. Не особено приятен поради здравословни проблеми за не малко Везни, събота ще ви компенсира чрез реализацията на желани делови цели, освен че ще ви изпълни с ярки надежди за осъществяването на ползотворни промени, които отдавна очаквате. Ще  успеете да материализирате идея.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Служебно напрежение
            Доброто ви чувство за хумор и настроение днес ще радва хората от обкръжението ви. Дразненията и неприятностите при Скорпионите ще са във връзка с работата. Владейте се особено при провеждане на контакти в обществените среди.  Секторът, в който действате носи много напрежение, а денят е начало на нов едномесечен етап в реализацията ви, който ще е напрегнат.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Успешни действия
            Доброто ви чувство за хумор и настроение днес ще радва хората от обкръжението ви. Комбинативни в мисъл и действие, Стрелците ще са успешни в реализирането на делата и целите си. Явяват се някои несъответствия, но ако сте и по-напористи, нищо не може да ви отдалечи  от сполуката. Блокирайте емоционалната си настройка, и ще осъществите материалните си цели.  

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Добър шанс
            Освежени и готови за нови предизвикателства, ще се включите в обща задача, изпълнението на която може и да ви отегчи. За Козирозите се очертават някои домашни неприятности, но не е трудно да потиснете неприятното си усещане,и да се ориентирате към реализиране на личните или деловите си намерения. Успехът за осъществяване на финансови намерения и контакт в обществото ще бъде пълен.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Владеете ли се - сигурен успех
            Готовността ви за компромиси е налице, но не и за сметка на качеството. В пистата на победителите са заели подобаващо място и Водолеите днес, но мнозина от зодията демонстрират нестабилност поради лошо здраве или ярко дразнение. Не овладеете ли проблемите, денят ще е мъчителен, особено ако предстои провеждането на делови или други преговори.

Дневен хороскоп РИБИ 
Повишена нервност
           Последните развития и позицията ви по тях ще определя и приоритетите ви днес. Силната нервност, обхванала Рибите днес е преодолима, ако приложите волята си. Дори е препоръчително да се овладеете, защото денят предоставя добри условия за успех чрез подкрепата на влиятелни личности или на хора от приятелския кръг. В службата не е изключена появата на проблеми.