Ангел Палийски и Иван Тотев са се уговорили да се видят в сряда и на въпросната среща в Общината да подпишат допълнителното споразумение за удължаването на срока на концесия на стадион Христо Ботев. Днес на работна среща са били уточнени и последните детайли по подписването. Това е последната информация, която витае около базата на канарчетата в Коматево по темата, която интересува цялата жълто-черна общественост.

Припомняме ви, че преди месец общинарите гласуваха удължаване на срока за строителство на Колежа, но от тогава подписването на допълнителното споразумение се отлага. Източници на PlovdivDerby.com твърдят, че другата сряда развръзка все пак ще има, което означава че в дните около подписването Георги Самуилов би трябвало да поиска акциите на канарчетата. Пропомняме ви, че след като бизнесменът направи това ще бъде свикано Общо събрание на Сдружението, което трябва да бъде запознато с намеренията на бъдещия собственик и да вземе решение акциите да му бъдат прехвърлени.

Когато акциите попаднат във владение на Георги Самуилов той би трябвало да даде пресконференция или по друг начин да запознае широката общественост с намеренията си свързани с клуба и стадион Христо Ботев.

PlovdivDerby.com като медия, на която доверие имат хиляди футболни привърженици под тепетата, ще продължи да търси отговорните фактори в Ботев и Община Пловдив, които при желание, да хвърлят повече яснота около ситуацията в клуба и удължаването на концесията на Колежа.