Вече бившият вратар на Дунав Мартин Луков е все по-близо до преминаване в Локомотив Пловдив, научи PlovdivDerby.com от свои източници. Стражът е желан от Локо Пд, а преди няколко дни скъса договора си небесносините. За интереса на Локо Пд към стража ви информирахме първо в  PlovdivDerby.com (ВИЖ ТУК).

Според слуховете Луков е на 99% сигурен за черно-белите, като двете страни са уточнили всички детайли и остава само подписването на договора да стане факт. Ако в близките часове не се случи нещо извънредно, то Луков ще започне подготовка с отбора на Локомотив Пловдив.

Утре в Пловдив се очаква да пристигне аржентинския бранител Николас Канавесио, чието име PlovdivDerby.com първи ви разкри.

Още двама чужденци се очаква да пристигнат на Лаута. Става въпрос за тъмнокож играч с немски паспорт, който играе на позицията бек, както и за бразилец с португалски паспорт, който се подвизава на позицията зад централния нападател.

Локо Пд вече финализира 3 трансфера това лято. Смърфовете привлякоха Карагерен, Кременлиев и Масоеро.

PlovdivDerby.com научи, че по трансфер работи и Кузман Маринков. Той иска да доведе на Лаута бразилец, чието пристигане обаче все още не е никак сигурно, тъй като играчът има проблеми с документите си.