Криолиполизата успешно и трайно се справя с локалните мастни натрупвания, без да уврежда кожата и мускулите. Технологията работи посредством вакумно контролирано изстудяване. 
Криолиполиза не крие риск от оставане на неравности и бучки. Няма риск от увисване на кожата. Не е необходим възстановителен период, без да нарушава вашия ежедневен ритъм. Видими резултати се очакват само след 20 дни. Всяка процедура трае 70 мин.
 
Криолиполизата е сред най-успешните и най-надеждни методи, с висок процент на удовлетвореност от клиентите. Клинични проучвания сочат, че методът намалява подкожната мастна тъкан на третираното място до 30%, още с  първата процедура. След пълния курс от процедури се достига до 70% унищожаване на мастните клетки. Подходяща е за меки мастни депа, като целта е да се намалят до минимум мастните клетки в желаната зоната. 
Когато няма друга алтернатива – изберете терапията криолиполиза. Цена за една процедура – 300 лв, а пакетните предложения се определят индивидуално спрямо плана от процедури за всеки клиент.
 
Учените са установили, че при -8 градуса киселините в мастната клетка кристализират. Изпраща се сигнал до мозъка, че тези мастни клетки не функционират и постепенно, по метаболитен път те започват да се изхвърлят от организма. Веднъж унищожени мастните клетки не се възобновяват, защото човек се ражда с опреден брой, който е генетично заложен. В годините мастните клетки могат да увеличат обема си, но не и броя си. От тук нататък ще бъде много трудно да натрупаме мазнини в третираната зона. 
 
Малинови Естетикс предлага висок клас медицинска апаратура. Работи с водещи естетични компании, притежаваща американски и европейски медицински сертификати за качество, ефективност и безопасност. Чрез апаратурата на COCCON MEDICAL за криолиполиза - Cooltech, вече има решение в борбата срещу локалните мастни натрупвания. Подходяща е за меки мастни депа, като целта е да се намалят до минимум мастните клетки в зоната на корем, паласки, бедра, бричове, колена, ръце, гръб.
 
За повече информация посетете център Малинови Естетикс за консултация с високоспециализиран персонал. Малинови Естетикс предлага още процедури за стягане и лифтиране  на кожата чрез процедури за стимулиране производството на колаген и еластин. Доказано най-ефективната технология за стягане на кожата е мултиполярната радиочестота в комбинация с пулсиращи електромагнитни полета – Venus Freeze Plus.
 
Валентина Малинова е собственик на естетичен център Малинови Естетикс гр. Пловдив. За доброто здраве и  външен вид на своите клиенти центърът работи с иновативна апаратура на реномирани фирми. Отскоро Малинови Естетикс прибави към многобройните си дейности още един нов продукт, чиято технологична задача е безболезнено да премахва излишните мазнини.
 
Преди процедурите, на които се подложи нашата красавица Лилиана, тя разговаря с г-жа Малинова, за да разбере повече за тази съвременна технология.
 
- Какъв е световния опит в тази насока?
- Начина на живот на съвремения човек е много динамичен. Свободното ни време е ограничено. Не се движим и не спортуваме достатъчно. Трудно ни е да спазваме балансиран и здравословен начин на хранене, не приемаме достатъчно количество вода, спим малко, подложени сме на стрес. Всичко това се отразява неблагоприятно върху нашето тяло. Започваме да забелязваме промени в него. Локално се натрупват мазнини в определени зони, кожата губи своя тонус и еластичност. Започваме да не се чустваме комфортно в тялото си и да купуваме дрехи, които да прикрият несъвершенствата.
Затова процедурите за контуриране и оформяне на тялото са все по-търсени от клиентите. В борбата с локалните мастни натрувания, целулита и отпуснатата кожа, човек може да се справи сам. Клиентите търсят неинвазивни процедури, без възстановителен период, без болка и кратка продължителност на процедурите. Най-новият медицински апарат, в който инвестирахме не случайно е криолиполизата Cooltech на Cocoon Medical. Тя ефективно и трайно се справя с локалните мастни натрупвания.
 
- Казвате, че работите със световни брандове апаратура, бихте ли разказали за нея?
- Когато избираме естетичната апаратурата, с която да работим, за нас на първо място е тя да бъде на доказано ефективна и безопасна за нашите клиенти. Ние винаги залагаме на световни брандове апаратура с дългодишен опит в тази сфера, преминали множество клинични проучвания, получили всички необходими сертификати и лицензи, за да сме сигурни, че ще предложим най-добрите, най-ефективните и най-качествени бодишейпинг процедури. Една от тези компании е Venus Conncept - световен лидер в производството на естетична апаратура и техния апарат Venus Freeze Plus. Това e най-новата и ефективна технология за стягане, подмладяване на кожата и редуциране на целулита с незабавен ефект. Благодарение на синергичното въздействие на двете най-модерни технологии в областта на естетичната медицина - мултиполярната радиочестота (RF) и ефектът от пулсиращите електромагнитни полета (PEMF), Venus Freeze Plus™ постига невероятен ефект върху кожата, дори и в най-трудните за обработка зони. Проучвайки всички технологии свързани с неинвазивното намаляване на локалните мастни натрупвания, ние от Malinovi Esthetics установихме, че криолиполизата като метод е сред най-успешните и най-надеждните, с висок процент на удовлетвореност от клиентите. Именно в лицето на  испанската компания за естетична апаратура COCОON MEDICAL, чрез техния апарат за криолиполиза Cooltech, ние намерихме решение в борбата срещу локалните мастни натрупвания.
 
- Каква е цената на една процедура?
Цената на една процедура за една зона е 300 лева. Необходими са 3 процедури, тогава разбира се се прави пакетна цена с опрделена отстъпка. Когато се прави комбинирана терапия от различни процедури и технологии, цените на пакетите се определят индивидуално спрямо плана от процедури за всеки клиент.
 
- Какво още можем да очакваме от Малинови Естетикс
Следващата технология, на която ще заложим в Малинови Естетикс, е радиалната шокова терапия с акустични вълни. Това е може би една от най-ефективните терапии за ускоряване на лимфния дренаж, подобряване на микроциркулацията, увеличаване плътността на кожата и не на последно място видимо намаляване на целулита.
 
Ние, от Малинови Естетикс, не спираме да се интерсуваме и развиваме в областа на неинвазивните процедури за лице и тяло ,затова и непрекъснато инвестираме във висок клас медицинска апаратура. Като естетичен център нашата цел е винаги да предлагаме качествени процедури с видими резултати и дълготраен ефект,защото нашите клиенти го заслужават.