Топ дизайнерката Мегз напоследък изглежда по-добре от всякога. След излизането си от Къщата на големия брат Каканашева си обеща да се научи да се грижи за себе си и изглежда се справя чудесно с това си обещание, пише Хот Арена. Вчера хубавицата пусна най-новия си проект - нова линия бельо.
 
Най-интересното е, че този път Мегз е решила да не се доверява на познатите ни еротични модели - плейбой изкусителки и сама е намерила смелост да застане полугола пред камерата. На един от кадрите дори за пръв път се вижда добре и дупето на дизайнерката. 


Носителката на златна игла се справя идеално и с ролята си на модел и е по-красива от всякога пред камерата. Каканашева събра много суперлативи и комплименти за идеалната си фигура. А мнозина заключиха, че е сложила родните ни плеймейтки в малкия си джоб.


Други пък като Нора Недкова и Гентиана Халити изревнуваха от това, че МЕГЗ си позволява да влиза в ролята на модел и скоро може да им вземе хляба и побързаха да заключат, че с пари и фотошоп всеки може.