Дара и Криско са сред българските звезди, които ще излязат на сцената на "MTV Presents Varna Beach", часове преди тон за песен пред жителите и гостите на морската ни столица да даде Рита Ора. Родният екип от изпълнители се допълва още от дуото Павел и Венци Венц, Тита и победителките от последния сезон на "Х Фактор" - "4 Magic".

Концертът на MTV ще се проведе на 12 август, а билети на цена от 40 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на "Ивентим". За ентусиастите, които искат ВИП-пропуск за събитието, той ще струва 200 лв. Още световни звезди ще бъдат обявени следващата седмица, обещават организаторите.

Само преди дни стана ясно, че във Варна ще пристигне и рапърът Redfoo, прочул се с инфантилно чаровния хит Wiggle Wiggle Wiggle. Единият от идеолозите на LMFAO за втора поредна година ще се включи във фестивала. За организацията този август постоянната комисия "Култура и духовно развитие" към Общинския съвет във Варна реши да отпусне 150 хиляди евро. Мащабното шоу на плажа се очаква да струва над 2 милиона евро.

Дебютното издание на "MTV Presents Varna Beach" предизвика огромен интерес у меломаните в България. Сред изпълнителите, които дадоха тон за песен миналото лято, бяха носителят на "Грами" Тайни Темпа и Биби Рекса, напомня "Монитор".