Първото сигурно ново попълнение на Локомотив Пловдив Лукас Масоеро се е сдобил с италиански паспорт, научи PlovdivDerby.com. Името на футболиста е добре познато, след като именно ние първи ви разкрихме за трансфера, още преди той да стане факт, а след това ви показахме и кадър от подписването на договора.

Новината за европейското гражданство на 22-годишният бранител е добре дошла за Бруно Акрапович, тъй като в Локо Пд има доста играчи, които не притежават такива и това е един от проблемите пред босненеца.

Междувременно PlovdivDerby.com научи, че от Локо Пд очакват двама или трима футболисти, които са собственост на аржентинския гранд Бока да пристигнат на Лаута за началото подготовката. Все още обаче черно-белите нямат официално потвърждение от синьо-жълтият южноамерикански клуб.

PlovdivDerby.com научи, че от Локомотив Пловдив вече водят разговори за привличането и на Бирсент Карагерен. Обстановката на Лаута е добре позната на бързоногият футболист и завръщането му няма да е изненада за никого. Крилото на русенския тим е с изтичаш след няколко дни договор и ще излезе без пари на клуба, който го откри за големия футбол.