Защо българските русофили обожават Путин?

Защото не е демократ. 

Това става ясно от интервю на собственика на футболния клуб “Славия” Венцеслав Стефанов по БТВ днес, който заявява, че демокрацията не е донесла нищо добро на Балканите.

https://btvnovinite.bg/sport/stefanov-georgi-petkov-e-poveche-ot-bufon-video.html

Стефанов обясни, че се е е появил на стадиона в София на 9 май с фланелка с лика на Путин, защото”с този велик човек никой не може да се мери”. 

И още от обяснението за величието на Путин, според Стефанов:

“Ние сме християни, православни християни и ако не е този човек, ще имаме страшно много проблеми”, казва този човек, който явно не знае, че за Путин мюсюлманите са по-близки до православието от християните (  ако изповядват западния вариант на християнството). 

Путин, който освети в Москва откриването на най- голямата джамия в Европа в присъствието на Ердоган, се възприема наистина в същото време от Стефанов като едно цяло с турския автократ.  Защото двама управляват с твърда ръка, възхищава се борецът срещу демокрацията. А и не пречат на хората да пътуват в същото време, казва Стефанов в отговор на “провокативен” въпрос защо демокрацията да е лошо нещо, след като позволява на хората да пътуват.

А кои са лошите, според интервюирания?

Ами това са разни “хелзинкски, мелзински комитети”, които “непрекъснато ни се бъркат, вършат купища престъпления страхотни”. Докато при Путин и Ердоган има твърда ръка, ред “ тап, тап” ( каквото и да значи това). 

Както се вижда русофилщинате не прощава никому. Комбинацията между невежеството и изповядването на религиозния фанатизъм към божеството в Москва е неизлечимо заболяване.

Share on Facebook