Понеделник ще даде отлична основа за всичко, към което се стремите от тук нататък. Бъдете смели и дръзки в действията си, защото това ще ви помогне да се справите по-лесно!

 

Дневен хороскоп ОВЕН 
Силно раздразнени от злословия
Напредвате бързо в нещо, което сте си поставили за цел и това ви кара да се чувствате превъзходно днес.

 
Мнозина от представителите на Овен ще бъдат силно раздразнени от злословията и злорадството, с които ще се сблъскат през този ден. Повишеното напрежение ще демобилизира голяма част от зодията и може да провали професионалния ви ден ако не се владеете достатъчно ефективно.

 

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Не се раздвоявайте
Отнесете се с разбиране към онези, които изпитват затруднения в момента. Малко нервен и напрегнат, но истински ползотворен ще е понеделник за онези от зодията, които ще насочат вниманието си към реализиране на целите. Необходимо е да сте концентрирани върху отговорните си задачи и да не раздвоявате вниманието си преди за сте приключили с делата си.       

 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Нерви, но и успехи
Оставете решаването на важните въпроси за по-благоприятно време, днес заложете на семейството и душевното си спокойствие. За голяма част от Близнаците този ден се свързва с пътен ангажимент, който носи доста напрежение, и ще е нервен. Професионалният понеделник преминава успешно и ще ви зарадва с добри печалби. По стечение на обстоятелствата някои от дори ще поставят началото на нов етап.       

 

Дневен хороскоп РАК
Не допускайте грешки 
         На мнозина от вас им предстои трудно изпитание. Личните проблеми, с които се сблъскват Раците, създават  впечатление у околните за повишена нестабилност. С малко усилия, този момент лесно може да се преодолее. Валидната характеристика за понеделник е, че започват процеси, свързани с промени, които приключват до около месец.       

 

Дневен хороскоп ЛЪВ
Добри постижения
Избирате нетрадиционна за вас дейност за този ден, тъй като имате нужда от развлечение и разнообразие. Представителите на Лъв притежават много силен късмет, който ще формира щастливо стечение на обстоятелствата, а оттук до сполуката пътят е равен и гладък. Характерните белези за този ден са успешната делова, изява, и удовлетворителните постижения за водещите делови преговори.    

 

Дневен хороскоп ДЕВА 
Ядовит, но успешен ден        
Щастлив ден е днешният ви . Ще преливате от здрав разум и мъдрост. Понеделник ще ви сблъска с известни трудности, преодоляването на които ще осъществите чрез повече усилия. Мнозина от зодията ще се освободят от стеснени обстоятелства, възникнали на базата на по-рано допуснати грешки. Късметът не ви е обърнал гръб и ще подкрепи усилията ви.           

 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Материална сполука
Днес сте емоционално настроени и често се вълнувате от различни сърдечни въпроси. Деловият и материалният успех са неотменимото свидетелство за плодотворната активност на Везните в понеделник, което ясно доказва, че сте облагодетелствани от съдбата. Основните фактори, детерминиращи  характеристиката на понеделник са, стабилност, решителност и неотстъпчивост.

 

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Положителни събития
Този ден едва ли ще е от най-натоварените за вас. Понеделник определено е благоприятен ден за реализиране на намерения в делови и личен план. Няма да е пресилено ако се каже, че шансът ви да достигнете до високите си цели вече е раздвижен и скоростта му бързо се увеличава Този ден ви предоставя чудесни условия за успех.        

 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Изразителен шанс
Имате не скрито желание да оставите задълженията си настрана и да се отдадете на приятни занимания. Много успешен, понеделник предоставя силен шанс на Стрелците за успех в деловата дейност, бизнеса и финансовите среди. При мнозина постиженията през този ден покриват очакванията. Подчертано е и желанието за движене в ново направление, но все още липсва готовността.

 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Лична сполука
Без излишна суета и губене на време ще пристъпите към изпълнение на многото си задачи, коя от коя по-важни за бизнеса и финансите ви. Ярка характерестика за представителите на Козирог в понеделник е личният успех. В делови и финансов план нещата не стоят така изразително, но всичко което зависи от контакти и преговори ще е във ваша полза. Изключение за момента са само преговорите за смяна на работата.    

 

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Трудности с околните
Промените, за които работите са в ход, но дали това очаквате. За преобладавата част от зВодолеите този ден ще е напрегнат в службата и в личен план не само поради неотложи делови задължения,но и от гледна точка на взаимоотношения с околните. Някои от хората, с които работите, тайно и коварно заговарят да ви злепоставят  пред някого.       

 

Дневен хороскоп РИБИ 
Делова реализация
Не бъдете прекалено строги към изявите на член от семейството. Понеделник преминава в делова активност за Рибите, която за едни означава ярка реализация в службата, а за други – успешно пътуване. Особено доволни от дейността си ще бъдат онези представители на зодията, които умело ще защитят нов проект за бъдеща професионална реализация