Трудна, но сладка победа изкова тима на Сокол (Марково) в последния кръг от шампионата "Деца-1" (набор 2003/04). "Червено-белите" надиграха Марица с 1:0  у дома по-рано днес.

Първата част на двубоя гостите от Пловдив стояха по-добре на терена и липсата на концентрация ги лиши от аванс преди почивката. Домакините пък се отчетоха с пропуск на Тодор Стамболийски. След паузата Сокол показа зъби и това се увенча с успех. В 45' след грешка на стража на кършиякалии Кирил Стамболийски се възползва и изведе своите напред - 1:0. Марица имаше отлична възможност да изравни чрез Вили Шопов, но Валери Павлов се намеси добре и запази вратата си суха.

След победата Сокол събра 41 точки, колкото има и тима на "жълто-сините", но заради по-добрите си показатели ги измести от четвъртата позиция.По този начин момчетата на Даниел Спасов изпратиха сезона с много добро цялостно представяне. Младият отбор, сформиран преди година и 7 месеца, успя да повиши рязко нивото си за кратък период. През миналия сезон Сокол се състезаваше във втората по сила група във възрастта си, а сега вече отборът не просто е в горната група, но и се съревновава успешно с топ школите в Пловдив. Ако продължат в същото темпо  "червено-белите" ги очаква само светло бъдеще.