Локомотив надигра с 3:0 Черноморец в мач от Елитната юношеска група до 19 години. За състава на “смърфовете” отсъстваха Николай Георгиев, Васил Иванов и Петър Главчев, които са е групата на мъжете за срещата с Черно море. Добрата серия за тима на Димитър Палазов продължи, като момчетаа записаха 6 успеха и 2 равенства в последните 8 мача.

Двубоят започна много добре за “акулите”, като още във 2’ бяха близо да открият резултата. Две греди в рамките само на 5 секунди нацелиха гостите, но до гол не се стигна. В последвалите минути “черно-белите” натиснаха съперника. Редица пропуски на Законов, Юсеин и Ходжабрапур лишиха Локо от ранен гол. Все пак в 33’ пловдивчани поведоха. Филип Колев, който се състезава в тима до 17 години, проби отляво и намери Октай Юсеин, а нападателят този път реализира - 1:0. В самия край на частта в една от редките си атаки бургазлии можеха да изравнят, след като стража на домакините излезе неразчетено, но Даниел Димитров не намери рамките на вратата.

След паузата Локо първи стигна до положение за гол. Димитър Законов проби отдясно, извади, топката се отби в бранител и срещна страничната греда. Десет минути по-късно “черно-белите” отново пропусна подобна ситуация. Законов напредна отдясно и след цетриране на първа греда Алесандро Ходжабрапур отигра с пета, но топката мина на сантиметри от страничния стълб. В 71’ втория гол в мача бе факт. Петър Шопов центрира остро отдясно и Желязко Калинов засече с глава за 2:0.Минути по-късно Петър Шопов пропусна да реазлизира трети гол от непосредствена близост след много добро центриране отляво на Стефан Тинков.  В следващата атака обаче Локо направи резултата класически. Пинджев извади отдясно, Калинов свали към Ходжабрапур,  който на празна врата не сгреши - 3:0.