Берое 2004 записа нов успех в областното първенство при децата. Възпитаниците на Радостин Александров се наложиха със 7:2 като гост на Сливен U15 в среща, играна на Градския стадион в Сливен. Хеттрик за "зелено-белите" отбеляза Красимир Тодоров, два гола добави Георги Радев, по веднъж се разписаха Монир Ал Бадарин и Ибрям Хабил. Страозагорци бяха догонващи в резултата след като домакините поведоха с 1:0, но още преди почивката направиха обрат, който след това прерасна в убедителен успех. Така 3 кръга преди края на сезона Берое 2004 продължава да е убедителен лидер в първенството и е на крачка от титлата.

Берое 2005 записа успех в подготвителната група деца. Възпитаниците на наставника Слави Жеков се наложиха с 6:1 над Респект (Хасково) като гост. Два гола за успеха отбеляза Денислав Петков, по един добавиха Васил Василев, Али Айвазов, капитанът Стилян Русинов и Тодор Жеков. Домакините отбелязаха единственото си попадение в края на срещата като това бе първи гол във вратата на Берое през пролетния полусезон. Двубоят се игра под непрекъснат дъжд, но на добър терен. Играчите на Берое пък превъзхождаха съперника през целия двубой. "Поздравявам играчите за борбеността и характера, които показаха в лошото време. Не съм доволен от някои от състезателите, които се появиха в игра. Не може да играят с напрежение при положение, че водим с 5:0. Трябва да се трудят и да докажат, че заслужават мястото си в отбора", заяви след срещата наставника на Берое 2005 Слави Жеков. С успеха тимът продължава да е начело в класирането на първенството с равен брой точки с Розова долина (Казанлък). Берое обаче е с мач по-малко и с предимство в директните двубои.До края на сезона на тима предстоят още две срещи.

Берое 2006 записа равенство в първенството на подготвителната група деца. Тимът, воден от наставника Иван Желев завърши 1:1 с Верея 2005. Единственото попадение за "зелено-белите" отбеляза Валентин Желязков.