Предстоящата сватба на принц Хари с актрисата Меган Маркъл е една от най-горещите теми през последните месеци в светските среди. Бъдещата булка е обект на огромен интерес – тонове мастило се изписа за семейните й отношения, за първия й брак, за кариерата и очакванията към нея.

Покрай всички догадки за булчинската рокля на Меган, мнозина забравиха, че в близкото минало друга актриса бе сочена за избраница на принца, пише "Дарик".

Става дума за Кресида Бонас. 29-годишната блондинка имаше връзка с Хари в продължение на две години. Красавицата, която се изявява и като модел, почти бе изоставила кариерата си по време на връзката си


Това провокира слуховете, че ще мине под венчилото с принц Хари. Тогава медиите твърдяха, че сватба ще бъде организирана съвсем скоро, защото кралицата държала внукът й да се ожени преди да навърши 30 години.

Двамата обаче се разделиха през 2014 г. Медиите тогава цитираха източници, близки до двойката, че Кресида не можела да се примири с това, че всички следят под лупа всяко нейно действие.

Някои таблоиди твърдят, че тя ще бъде сред гостите на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.