(Почти) нямам право на глас. Не гледам излъчваните от БНТ конкурси за най – добра песен в Европа. Ето защо няма да коментирам коментара на компетентния гледач Недялко Недялков, собственик на т.н. агенция ПИК. 

Ще си позволя  само да му направя комплимента, че мнението му би направило чест на всеки днешен ( и вчерашен) кремълски антисемит, хомофоб, русофил и човекомразец: 

Евровизия” е художествена еманация на “обединена” Европа – меки китки, либерасти, бюрокрация, решения на тъмно, номенклатурно задкулисие, сговор на конюнктурата.

Тази година, съвсем в духа на “прогресивното” време, лишиха Русия от участие във финала – сигурно заради Скрипал.

Снощи спечели една от най-гнусните песни, които съм слушал в живота си. Еврейски ерзац на Бьорк, виещо Маугли от неясен пол, което едва ли е захранило телесата си само с кашерни манджи.

Не мога да повярвам, че хората са изтрещели дотам, че да гласуват за някакво уродливо полусъщество, вдъхновяващо се – представете си!, от любимото ми движение на изкукали лесбийки и недо.бани стари моми “Me Too”.

Нормален не би гласувал за израелската “песен”, ясно е. Тук пак има много политика и целесъобразност…” http://pik.bg/евровизия-е-ален-мак-за-джендъри-equinox—лудогорец-но-без-милионите-на-домусчиев-време-е-news749899.html

П.С. Моля, коментаторите на отказа ми да коментирам по същество качеството на еврейската песен да не (ми) обясняват колко тъпа е била. Защото не това е темата на горната реплика. 

И още нещо: когато врещиш срещу “телесата” на някоя жена, не е лошо да се погледнеш в огледалото.

НА СНИМКИТЕ : Недялко Недялков в червено

Share on Facebook