ОВЕН

 

Вашите професионални планове може да се променят в негативна посока, ако се доверите на късмета си или поверите работа си на вашите колеги, които може нарочно да ви провалят, вместо да си помогнат, а оправданието след това ще е така поднесено, че виновните ще сте вие. Вслушвайте се в интуицията си. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с вашите колегите и делови партньори.

 

ТЕЛЕЦ

 

Бъдете сговорчиви с вашите колеги, делови партньори и подчинени. В противен случай тяхното противопоставяне ще е причина вместо успех, да изживеете застой, който няма да ви донесе полза. Не е желателно да пътувате. От вашата гъвкавост и практичност зависят не само нормалните отношения, а и по-нататъшното постигане на целите ви.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Въпреки напрежението в отношенията денят ви обещава успех и признание, които са заслужени, но будят завистта на околните. Преценете дали да помогнете на колегите си или е по-добре да не им подавате ръка. Отложете планираното пътуване и се заемете със задачите, които трябва да отхвърлите до края на работния ден.

 

РАК

 

На работното място е във ваша полза да не сте разсеяни и безотговорни към задълженията си, да се задълбочите и да приключите с важна задача, която вече не позволява отлагане. Деловите срещи планирани за днес са успешни, ако не критикувате и изслушвате.  С каквито трудности да се сблъскате ги приемете като поредната възможност да блеснете пред колегите си.

 

ЛЪВ

 

Справяте добре със задачите си, но се постарайте да ги приключите до обед. Следобед ще се наложи да се срещате с ваши колеги, които искат да им помогнете, но преценете дали е във вашите възможности. Отказът ще ги разочарова по-малко, отколкото несбъднатата надежда Подтиска ви нежеланието да се подчините на нови разпоредби на работното място, с част от които не сте съгласни.

 

ДЕВА

 

Осъществете професионалните си идеи и предприемете обсъждането на планираните нови проекти. Успех ще жънат занимаващите се със строителство и продажба на недвижими имоти. Предпоставка за успех е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Предпазвайте се от разговори за инвестиции.

 

ВЕЗНИ

 

Имате сили да преодолеете и най-големите трудности по пътя си и да си гарантирате бъдещи професионални успехи. На работното място се справяте отлично със спешните си служебни задачи, но е по-добре да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите бъдещи проблеми.

 

СКОРПИОН

 

Преценете дали имате свободни средства за инвестиции. Бизнесмените да не се изкушават от предложенията са разширяване или обединяване на бизнеса, който развиват, само защото искат да са полезни на свои познати. Начинанията ви носят успех, но за ваша изненада и рискованите сделки.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Успехът ви зависи от неотложни промени. Изнервени сте от невъзможността да отхвърлите задачите си до края на работния ден. Вашето безотговорно отношение към поставените задачи ще ви създаде неприятности, без значение дали сте заети в сферата на частния или на държавния сектор. Бъдете внимателни.

 

КОЗИРОГ

 

На работното място за пореден път ще жънете успех и ще заслужите повишение на заплатата или на нова служебна позиция. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си, вместо да отстъпите. Бъдете в хармония със себе си  и с моралните си принципи.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Не пропускайте възможностите за отлична изява на вашия интелект и дарби. Длъжни сте да се заемете отговорно и без оплакване със задълженията си. Трудностите, които изобщо не очаквате, ще се превърнат в поредната причина за още по-голямата ви активност и желание да се докажете и ще успеете.

 

РИБИ

 

Не спорете с вашите колеги без причина или само защото сте гневни на някого и търсите на кого да излеете яда си. Не правете опити да осъществите плановете си без оглед на средствата. Начинанията са неуспешни. Откажете се от тях и се отдайте на служебните си задължения, които ще ви донесат успех, ако ги приключите в срок.