Отборът на “Марица” победи с 0:1 “Векта” като гост в мач от 22-ри кръг от първенството при ДЕЦА - ЦЕНТЪР (2005). Победата е втора поредна за състава на Красимир Иванов, след като през седмицата водения от него тим надви и “Асеновец” отново като гост. Петко Механджийски отбеляза победното попадение от дузпа. “Марица” заема осмата позиция в класирането с 33 точки, на две зад “Векта”, но и с мач повече. В следващия кръг “жълто-сините” приемат “Локомотив”-2, а двубоят е на 6-ти май от 10:30 часа.

 

“Марица” загуби злощастно в края на срещата от “Спартак” в мач от 19-ти кръг от първенството при ДЕЦА - ФУТБОЛ 9 (2006) - ПЪРВА ГРУПА. Двата тима изиграха много интересен и здрав мач. Победата можеше да отиде при всеки от двата тима, но”гладиаторите” се поздравиха с успех, след два гола в края на мача дело на Тодор Фердинандов. “Марица” заема 10-то място в класирането с 11 точки, а в следващия кръг маричани срещат “Димитровград”.

снимки: 1 и 2: Деца набор 2005: Векта - Марица 0:1, снимка: Анастасия Филипова снимка 3: Футбол-9, набор 2006: Спартак - Марица 2:0, снимка: Тодор Фердинандов