Болярово е феодална община от най-лош социалистически тип, заяви експертът от ГЕРБ Антон Тодоров на брифинг в Народното събрание. По думите му не си ли от БСП, не си от родата на феодалите от БСП, не получаваш отопление, не получаваш покана за търгове и проекти, пише Канал 3.

Шефът на спортното дружество в община Болярово е синът на кмета на общината, който получава пряко финансиране от баща си Христо Христов, посочиха от ГЕРБ. 

"Червеното за пореден път души българска община. Близо 30 години в тази община нищо не е мръднало и нищо не е променено", каза Антон Тодоров. "Миналата година Корнелия Нинова откри там предизборната кампания. Община Болярово е феодална община от най-лош социалистически вид. Не си от БСП, не си от родата на управляващите на БСП - не позволяват на никого да се развива.

Видяхте какво е в Мездра, виждате какво е и в Болярово. Ние сме до жителите на община Болярово и им казваме "Разрушете тази крепост", каза още Тодоров. 

Ямболският депутат от ГЕРБ д-р Юлиян Папашинов показа "паяжината" от роднински и партийни връзки в общината. "Ще представя връзките на председателя на общинския съвет в община Болярово - неговата съпруга е началник на дирекция по териториално устройство. Главният специалист в отдел проекти е дъщеря на председателя на общинския съвет Атанас Джемов,

"Всичко това говори как има роднински и партийни връзки и всичко е оплетено в една паяжина. Сега е моментът ние да разплетем и да скъсаме тази сръчно изплетена червена паяжина в община Болярово", допълни той.