Сряда ще бъде сравнително спокойна като делови ден. Недейте да се ангажирате с прекалено сложни задачи, особено със странични проблеми, които не ви засягат.

 
Това ще ви задарва и определено ще подейства на мотивацията ви. 

Дневен хороскоп ОВЕН 
Начало на промени
Новостите ще ви изненадат с промените, които ще наложат в програмата ви. Звездното влияние през този ден е благоприятно за вас дотолкова, доколкото действа като щит срещу появата на неприятности и проблеми. Може да достигнете до успех в някое от интересуващите ви направления, но днес промените са по-ясно фиксирани в планетната схема на Овните.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  
Балансирайте взаимоотношенията си
Заемате се с много задачи и не е за учудване, че имате доста работа, и то натоварена. За конкретната ви реализация, сряда е по-добър от отминалия ден, а в по-широк план, и ще е начало на едномесечен плодотворен етап. В дните до края на април следва да балансирате взаимоотношенията си с влиятелни хора, за даа не останете неприятно изненадани от упоритостта им.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Успешен ден
Започвате чудесно новата работна седмица. Денят е успешен и плодотворен, но отправя апел към всички представители на Близнаци да са по-настойчиви при реализацията на целите си, и да не раздвояваат вниманието си. Сряда е печеливша, а най-изразителен успех ще постигнаат тези от знака, които се заемат с укрепването си.

Дневен хороскоп РАК
Успех
Стабилизиране на финансите, успоредно с утвърждаване на професионалния ви авторитет. Представителите на зодията владеят положението и разполагат със значителен шанс за реализиране на целите си. При някои не са изключени дребни и най-често незначителни разочарования, но те едва ли ще повлияят отрицателно върху нагласата ви. Ярък шанс за финансова сполука.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Добри възможности за реализация
Денят ви ще бъде приятен, наситен с емоции и свежи изживявания. Сряда е от благодатните дни за делова реализация. Партньорството ще даде възможност на мнозина да спечелят добре. Други от зодията ще достигнат до чудесна идея, която никак не е трудно да осъществите в близко бъдеще. Най-значителното събитие е преодоляването на собствената слабост.  

Дневен хороскоп ДЕВА 
Възползвайте се от спокойния ден
Енергичността и находчивото ви чувство за хумор привлича вниманието на околните. За Девите събитията се развиват благоприятно, макар че голяма част от представителите на зодията са по-скоро нервни и напрегнати, отколкото ведри и спокойни. Този ден е добър! Носи истинско спокойствие и успех в интересуващите ви среди, тъй че не е лошо да се възползвате.      

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Успешен и ползотворен ден
Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. През този ден е хубаво да насочите вниманието си към делови ангажименти или към контакти в обществото. Сигурно е, че последните ще изиграят положителна и стабилизираща роля. Някои очакват с голям интерес провеждането на делова среща, на която  основателно възлагат надежди.  

Дневен хороскоп СКОРПИОН
 Негативни емоции
Възстановяване на здравето и психиката трябва да са сред основните ви приоритети днес. Този ден ще е неприятен и неудобен за мнозина от Скорпионите. Става въпрос за силно емоционално напрежение, което често засяга интимните взаимоотношения. Опитите да отстраните проблемите може да се окажат неуспешни. Тази тенденция засяга и други сфери в личен план.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Успех чрез точна организация
Денят ви ще бъде много емоционален. Само добрата организация може да бъде гарат за вашата успешна дейност днес. Ако това не е налице, по-добре не се залавяйте с нищо, защото ще последва провал. Разкриват се хубави възможности за печалби чрез търговска дейност, посредничество или в съдружни ангажимеенти.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Благодатни възможности
Самочувствието ви е повишено днес благодарение на успехите, които постигате. Въпрос от делово естество ще предизвика нескрит интерес у мнозина от зодията днес. Вероятността да поемете в партньорство изпълнение на някаква работа никак не е малка. Реализацията е многообещаваща. Друга голяма група от представителите на зака ще имат доста делови задачи,  

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Контакти  в обществените среди 
Денят може да бъде много успешен за повечето представители на зодията. Днес за мнозина от зодията преобладават контактите в обществените среди, където доминиращата тенденция в разговорите ще е от делови тип. Изясняването на ситуации и събития ще наложи необходимостта от конкретни решения на дадени въпроси в тази сфера, възможно е и пътуване.   

Дневен хороскоп РИБИ 
Сряда е нервна и напрегната
Погрижете се за физическата си кондиция, очаква ви много работа. Ако днес някой от представителите на зодията трябва да избират бъдещ делови ангажимент между няколко възможности, изборът им ще е правилен. Другата страна на този въпрос се свежда до получаване на оферта за работа от някого, която със сигурност ще ви допадне и ще е удовлетворителна.