Юношите на Ботев от набор 2002 отпътуваха за Велико Търново, където ще отседнат преди финала за Купата с Левски. Битката за трофея е утре (25.04) от 16:00ч. на ст. "Локомотив" в Горна Оряховица. Двубоят ще може да гледате НА ЖИВО в Glas.bg.

Настоящите носители на Купата от Републиканското първенство проведоха тази сутрин последното си занимание преди срещата със "сините". След него "канарчетата" обядваха на клубната база, а след това потеглиха за старопрестолния град, където ще бъдат настанени в 4-звезден хотел.

Непосредствено след заниманието наставникът на пловдивчани Иван Гешев определи 18-те за сблъсъка със столичани. Сред тях попадна и Станислав Работов, който в продължение на една година лекуваше травма в коляното.

Ето и групата на Ботев:

Милко Баданов, Мартин Панев, Станислав Работов, Атанас Чернев, Венцислав Богданов, Томислав Георгиев, Георги Господинов, Никола Райчев, Мартин Русев, Мерт Салимехмед, Атанас Стоименов, Петър Итов, Ивайло Кръстев, Станислав Шопов, Иво Казаков, Ангел Генчев, Мартин Иванов, Георги Трифонов