Вторник е ден през, който трябва да се доверите на усещанията си. Запазете концентрация и не подхождайте наивно към нито едно ситуации.
Денят е подходящ както за преговори, така и за сключване на договорни отношения!
 
ОВЕН
Действайте мобилизирано
Динамичен и натоварен ден днес. Денят съдържа в себе си огромна сила и дава възможност да превърнем разума си в управляващ елемент на живота ни. Състоянието на напрегнатост продължава да е вътрешна характеристика за голяма част от представителите на знака. Сега горната му граница ще е много висока. Ще избухнат остри кавги. Въпреки това късметът и възможностите ви са значителни. 
 
ТЕЛЕЦ 
Удар върху противника
Работата ви спори и се справяте с проблеми, които отдавна ви притесняват. Денят носи възможности за подмяна на старото с градивно ново начало. Наситеното напрежение през този ден не отминава Телците.. едва ли ще е възможно ситуацията да се укроти и да не се достигне до скандал, който ще се превърне в достатъчно солиден аргумент, за да нанесете тежък удар върху противника си. Ще проведете качествени обществени контакти.
 
БЛИЗНАЦИ
Конфликтите са противопоказни
Не изпадайте в безпътица, ако установите застой в делата си. Дейности и занимания от различен характер, творчески изяви и хрумвания ще направят деня ви успешен. По своето разгръщане вашият ден е почти еднакъв с този на предишния знак, за вас обаче конфликтите ще са много вредни. Чрез тях няма да спечелите. Отбягвайте ги, или ги туширате, защото може да се получи обратното –  вие да загубите.
 
РАК
Действайте честно
Когато сте ведри, всички около вас са по-добри и работата спори. Насочете творческата си енергия в полезна за вас и околните работа, погрижете се за семейството и близките си. Категоричната сполука през този ден е валидна за професионалния и финансовия сектори, и ще зарадва онези Раци, които не си служат с подлости и измами. По  две причини е във ваш интерес е да действате честно. 
 
ЛЪВ
Разчитайте на стабилността си
Мобилността ви позволява да сте на много места, което повишава и ефективността на работата ви. Времето и силите ви  ще стигнат, за да обхванете повече от интересуващите ви задачи. Стабилните позиции, на които са стъпили Лъвовете, са гарант за успешната реализация на целите им. Вторник обаче носи и конфликти. 
 
ДЕВА
Вероятно е здравословно разстройство
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Поставеното ново начало ще ви зарежда с добри очаквания за финансова реализация или лична изява. За Девите се разгръщат условия, които не е изключено да предизвикат временни здравословни разстройства,а другият лош момент за деня са кавгите с делови партньор, които може да причинят тежко скарване. Постарайте се да преодолеете напрежението си. 
 
ВЕЗНИ
Заздравете позициите си
Съобразявайте се с обстановката около себе си и не се колебайте да изчакате, ако това се налага. С познатото темпо ще следвате изпълнението на програмата си и осигурите предимство на творческите си планове. Преодолейте негативните нотки в настроението си, и не влизайте в конфликт с никого. Стъпвате в началото на четиримесечен плодотворен период, който ще е доста плодотворен, а първия месец – особено. 
 
СКОРПИОН
Финансова сполука
Чувството ви за хумор е на ниво и това ви прави желана компания и приятен събеседник. В зависимост от интересите и обвързаността ви ще работите в различни посоки и трудът ви ще бъде оценен. Влизайки в Скорпион през октомври 2012 г., Сатурн ще остане до началото на януари 2015 г. в знака. Периодът ще е тежък, но ще наберете енергия, и ще излетите нагоре като „тапа от шампанско”. 
 
СТРЕЛЕЦ
Успех, но и кавги
Ще се наложи да поработите по-усърдно, за да постигнете очакванията си. Днес бъдете търпеливи и потиснете раздразнението си, ако такова се появи. Кавги, свързани с финансови противоречия, може да помрачат настроението на Стрелците през този вторник. Владейте се! Вашето предимство е значително, а предстоящите тридесет дни ще ви радват с чудесни постижения. Те и днес няма да липсват, както и острите противоречия.
 
КОЗИРОГ
Не прибързвайте
Очаква ви ползотворен ден. Отличавате се на работното място с идеи и реални постижения. Добре обмислените ви действия допринасят да реализирате повече от очакванията си днес, стига сами да определяте темпото си. Козирозите разполагат с достатъчно възможности за реализация на материалните си цели, но следва да сте внимателни, защото има и негативни влияния, изразяващи се под формата на прибързване, което сега е особено неприложимо. 
 
ВОДОЛЕЙ 
Проявете категоричност
Без излишна суета и губене на време ще пристъпите към изпълнение на многото си задачи, коя от коя по-важни за бизнеса и финансите ви. Знаете какво искате и как да го постигнете, как да респектирате околните и да насочвате другите в желаната от вас посока. За всички от зодията е добре да са категорични през този ден. Всяко колебание ще се отрази неблагоприятно по отношение на крайните резултати за професионалната реализация, за успеха в партньорството или за този в обществените среди. 
 
РИБИ 
Освобождаване от проблеми
Деловата ви работа в последно време е съпътствана от умора и отегчение. Но за повечето от вас тя си е струвала усилията. Работете за финансовата си и професионална реализация, и с конкретни действия подкрепете онези, на които вярвате и които обичате. С бързо решаване на проблемите си следва да се заемат и Рибите. Денят ще е успешен за вас, но се очертават кавги и дразнещи ситуации във връзка з финансов въпрос.