Мистерия обви снощния инцидент, при който 30-годишният Александър Стоянов се простреля в главата в подземния паркинг на бл. 161 в жк „Славейков“. Александър живеел охолен живот, не е имал финансови затруднения, нито болест, която да го накара да вземе фаталното решение. Това каза пред Флагман.бг близък на младия мъж.
 
 
Сашо и приятелката му Галина, която откри възлюбения си в безпомощно състояние в гаража, имат дългогодишна връзка. Те се запознали преди 6 години и любовта им пламнала още в първия миг, а не след дълго двамата заживели заедно. 

"Стани богат или умри, опитвайки!" - девизът на Сашо, дори си го е татуирал на ръката

Преди около една година те са наели апартамент на третия етаж в бл. 161 в жк „Славейков“. Преди това двамата били на квартира в жк „Изгрев“. 

„Сашо и Галина са най-хубавата и влюбена двойка, която някога съм срещал. При другите хора любовта постепенно изчезва, а при тях е точно обратното – с всеки изминал ден се обичат все повече и повече. Много обичат да ходят по екскурзии. Последно бяха в Гърция и са си прекарали чудесно, обикаляли са по красиви места. В момента Галя е съкрушена, не може да повярва какво се е случило, нито пък причината за това. Молим се всички Александър да се оправи, всички ние, неговите приятели ще сме до него и ще му помогнем да премине през това изпитание“, каза авер на Александър.

В момента 30-годишният мъж е в реанимацията на УМБАЛ-Бургас с черепно-мозъчна травма, той е в кома, в много тежко състояние.