Отборът на Локомотив Пловдив до 15 години разби гостите си от Асеновец на изкуствения терен на Лаута, предаде репорер на Glas.bg. Срещата имахте възможност да наблюдавате НА ЖИВО в Glas.bg и PlovdivDerby.com. Припомняме ви, че от 12:00 часа ще излъчим и срещата Локо U16 - Раковски U16. Утре пък от 15:30 на живо ще можете да гледате дербито при U19 между Ботев и Лудогорец. Двата тима са съответно на второ и първо място в класирнето.

Срещата на Лаута започна вихрено за "черно-белите", като до седмата минута домакините вече водеха с две попадения на Георги Мавродиев. До края на полувремето централният нападател на "смъфовете" наниза още две попадения. На почивката той бе заменен, след като реши изцяло срещата в полза на своя отбор.

През втората част темпото на двубоя спадна, като Локомотив продължаваше да диктува събитията на терена. Малко преди края на двубоя играч на домакините бе изгонен след втори жълт картон - Тони Милушев .Освен с попаденията, "черно-белите" се отчетоха и с 2 греди, а първата от тях дойде директно от корнер.