Шефът на РУ в Раковски Георги Илиев е арестуван вчера, стана ясно от брифинг в пловдивската прокуратура. Той остава в ареста за 72 часа и вероятно ще му се иска постоянен арест.
 
Всеки момент ще му бъдат повдигнати обвинения за взимане на подкуп, чрез изнудване, като служебно лице. Останалите двама полицаи, негови подчинени, са Валентин Гоцев - разузнавач и Желязко Колев - младши полицейски инспектор. И двамата също са служители на РУ "Раковски". 

До разплитането на криминалния случай се е стигнало, след като на 15 март 2017 година в полицията в Раковски е бил привикан търговец, който се е  занимавал с незаконни цигари. Била му е показана снимка на него с тайник с папироси и му е било казано от двамата полицаи, че, ако плати 20 000 лева, делото срещу него ще бъде прекратено. През цялото време в стаята е влизал и излизал полицейският шеф. Търговецът се е обадил на сина и по разпореждане на полицаите е предал парите на вече арестуван по стар криминален случай полицай - Стефан Модев.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!