Красимир Батаклиев, син на червеното величие Ангел Батаклиев, дългогодишен изпълнителен директор и приватизатор на общинската "Градски транспорт" в Пловдив, ще загуби красивия си морски палат в Равда заради дългове, показа проверка на Флагман.бг.(ВИЖТЕ ТУК)

Хасиендата е на три етажа, намира се на метри от морския плаж в Равда, а в двора има и собствен басейн. Имението се изважда на публична продан от частния съдебен изпълнител Ивелина Божилова заради необслужен кредит от 1,26 млн.лева към „Общинска банка”.

Имотът е собственост на една от семейните фирми на Батаклиеви – „Лайънс секюрити” ООД, в която съдружници са Красимир и сестра му Николета. Управител е Красимир Батаклиев, чието име изплува в още няколко компании – „Ник лайн груп” ООД, „Бе ге файнанс” АД, „КН пропърти” ООД, „Ес ти ес” ЕООД и други.

29-годишният пловдивчанин преди няколко години бе лансиран от баща си Ангел Батаклиев за кандидат евродепутат на БСП, а още от тийнейджърска възраст е в ръководството на фирмите на баща си. Той има няколко неуспешни бизнес проекта, разкриха наши източници от Пловдив.

Ангел Батаклиев е едно от знаковите лица на БСП в Югоизточна България. Той е бивш общински съветник на социалистическата партия в Пловдив, дългогодишен изпълнителен директор и приватизатор на градския транспорт.

Снимки от въпросния имот вижте в галерията.