По колко фенове на Славия ще влизат с един билет от 20 лева? Това е един от въпросите, които излязоха след обявяването на цените на билетите за реванша между белите и Ботев на Националния стадион. Подобни схеми в българския футбол са добре познати. Подобна „игра“ изиграха преди няколко години от Локо Сф, когато с един билет фоновете на столичните железничари влизаха по двама-трима на стадиона в мач отново срещу Ботев.

От Славия имат още един вариант. Да продават билетите на феновете си за 5 или 10 лева, въпреки, че те ще са с номинал от 20 лева. В последствие белите просто ще трябва да платят данъците на всеки талон за обявената цена, а тзи талони едва ли ще са повече от 400-500. Със сигурност това ще доведе отново до огромна печалба, тъй като се очаква много фенове на Пловдив да посетят мача, а за тях такива преференции е ясно, че няма да има.

Иначе само преди няколко дни от БФС са се свързали с Ботев Пловдив, за да им благодарят за условията, които канарчетата се предоставили на феновете на Славия преди първия полуфинал под тепетата. Обаждането от БФС е дошло, след като запалянковците на столичния тим са декларирали пред тях, че толкова добро отношение към тях не са получавали на нито един стадион в България.