Изявление на КПБП:

„Уважаеми Ботевисти,
днес станахме свидетели на поредното безумие в българския футбол. Един самозабравил се господин, предизвикващ погнуса както с визията си, така и с умствените си напъни, реши да се направи на интересен и определи цена от 20 лв за привържениците на Ботев в реванша за купата на България срещу Славия. Недопустимо е индивид, провалил се тотално в личен план, да си позволява квалификации спрямо публиката на Ботев. Публика, каквато той никога не е имал и няма да има. Ако някой си мисли, че по този начин ще спре многобройните жълто-черни фенове, допуска огромна грешка. Същата грешка допусна преди години и една самоковска мутра, която остана с празни ръце. Който е тръгнал на война срещу Ботев винаги е бил губещ.

Никой не може да попречи на привържениците на Ботев Пловдив да подкрепят своя тим по пътя към нов финал! Всички на стадиона!

„Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ припомня, че организира пътуване за реванша от полуфиналите за Купата на България, който ще се играе на 24.04 на националния стадион „Васил Левски“ в София. Цената на пътуването е 6 лв. за членове на КПБП и 10 лв. за всички останали. Мястото за записвания е магазина на ул. „Нестор Иванов“ 1.“