Къде могат да се срещнат толкова много красавици на едно място ако не в Дезире Ерголайн. Това не е част от приказка, а истинска история. Уютното и стилно соларно студио се е превърнало в запазена марка за  пловдивския хайлайф от изискани и обичащи себе си дами и техните половинки. Не е за вярване, но това място се е превърнало в арена на приятни срещи, дефиле на стил, комфорт, изисканост и престиж. И за да не звучи снобарски длъжни сме да отбележим, че стремежът и грижата за комфорта към всеки прекрачил неговия праг е запазена марка Дезире Ерголайн.
 
Първите топли дни ни подсещат за предстоящото знойно и вълнуващо лято. Как да се подготвим за него, за да изглеждаме секси и неустоими. И преди да съберем багажа си за уикенда или почивката, преди да сме подготвили банския костюм нека направим първата разходка. Не къде да е, а в Дезире Ерголайн
 
Можете да накарате кожата си да изработва меланин, като се разхождате на открито, но внимавайте с преките слънчеви лъчи – може и да са опасни. А специалистите са категорични, че ако искате шоколадов тен, не бива да изгаряте. Солариумът контролирано ще ви осигури естествен тен. Кожата ще е гладка и стегната. Солариумът ще ни спести  ценно време и ще ни осигури равномерен тен на кожата. Той  понижава рискът от нейното обезводняване, повишава се клетъчният имунитет, благодарение на което ще се сдобиете по-бързо със загар и той ще бъде по-траен, без пигментни петна. 
 
Разбира се лекарите съветват всичко това да е придружено с подходящо меню. Ориентирайте се към продукти, богати на витамини и антиоксиданти. Витамините А, Е и С ще ви защитят от свободните радикали и преждевременното остаряване на кожата. Витамин Е я овлажнява, а витамин С я защитава от стареене. Със сигурност свежите плодове и зеленчуци - жълти и оранжеви  ще помогнат за шоколадовия цвят. 
 
Не правете компромис със здравето си. Соларните апарати в Дезире Ерголайн са сертифицирани и отговарят на нормите на Европейския съюз. Те са символ на качество, сигурност и здравословен начин на придобиване на тен. Студиото разполага с инструкции за здравословен начин за придобиване на тен, както и с добре обучен персонал, с който може да обсъдите правилното използване на солариума и съответната козметика за придобиване на приятен и здравословен загар.