Златка Райкова няма да се омъжва. Надеждите на фенове и папараци, да видят моделката в бяла рокля, на път към олтара, бяха попарени от самата нея. Въпреки че прие предложението на гаджето си Георги Валентинов в ефира на „Капките”, Райкова нямала никакво намерение да стига до сватба. Моделката още преди това сподели, че не иска да се омъжва. Блондинката е категорична, че емоцията от предложението й е достатъчна, а и тържеството не е нещо, което иска на всяка цена, пише „Телеграф”.
Фенове пък затрупаха социалните мрежи с коментари, че май надеждите на гаджето й Георги за щастлив семеен живот няма да се реализират.

Други твърдят, че всичко е било само инсценировка.

Близки до Златка пък разкриват, че тя никога не е искала да се омъжва на всяка цена. Затова и не смятала, че е дошъл подходящия момент за брак.
 
Снощи Златка показа как и с какво релаксира преди днешните тежки репитиции за шоуто "Като две капки вода".
"Преди напрегнатият ден на снимачната площадка на пордните репетиции за “Капките” е време за релакс със серията ANTISTRESS на Refan. Етеричното портокалово масло е афродизиак и има силно въздействие върху сетивата – носи топлина, жизненост, щастие и чувственост! Точно от тези усещания имам нужда в този момент. Нежна ексфолиация от захарните кристали, а кожата е като кадифе след  допира с маслата от бадем, гроздови семена и кайсиеви ядки.
За чиста, гладка и копринена  на допир кожа пък винаги разчитам на Захарен ексфолиант за тяло от серията Yogurt and Еlderberry на Refan. Невероятно съчетание от естествени захарни кристали и натурални растителни масла от бадем, кайсия и грозде, със свежо ухание на горски плодове.", написа Златка в социалните мрежи.