Повторението на финала на Шампионска лига между Ювентус и Реал Мадрид протече по крайно неочакван начин. "Кралския клуб" смачка "старата госпожа" с 3:0, а ако не бяха пропуските на Кристиано Роналдо и двете греди на Тони Кроос и Матео Ковачич, резултатът можеше да е най-тежкият в историята на италианския гранд. 
Независимо от това обаче, вечерта принадлежеше на Кристиано Роналдо. Той отбеляза първия гол още в 3', а през второто полувреме вкара невиждан гол, засичайки центриране на Дани Карвахал с брутална задна ножица, при която засече топката на 2 метра от земята!
Последва и червен картон за Дибала, а в 72' Марсело реши всичко в мача с 3-и гол в мача, и то след асистенция на Роналдо. Буфон спаси два удара на Роналдо в заключителните 15 минути, а и гредата му помогна да не инкасира повече голове. Другата среща предложи не по-малко емоции на феновете на футбола. На "Рамон Санчес Писхуан" Севиля посрещна един от фаворитите в турнира - Байерн Мюнхен, като не успя да постигне това, което направи срещу Манчестър Юнайтед. Баварците спечелиха с 2:1.