Ако сте от хората ,които не могат да започнат деня си без чаша кафе или сте от хората,които обичат да прекарват времето си с приятна компания,но дълго умувате къде да отидете ...

То определено това място ще Ви заинтересува.

Самото име на заведението говори само по себе си.В заведение ,,Sezoni ‘‘ , независимо от времето винаги ще Ви посрещнат добре с ароматно кафе или ако времето е дъждовно можете да се отпуснете с чаша чай или горещ шоколад.

Кафето държи много на качеството и от две години се води специализирана кафетерия Artisti Del Gusto на марката кафе ,,Illy‘‘. В момента това е една от най-големите фабрики за кафе,която държи на качеството и обработката на кафето.

Това,което привлича клиентите при тях е постоянството в приготвянето на напитките.Собствениците споделиха ,че не държат много на интериора ,да не е супер луксозен,по-скоро да е семпъл ,но хората да се чувстват като у дома си,където могат да избират от много ароматен чай( обръщаме специално внимание на чай от кактус и портокал ) ,да пият хубаво кафе или да опитат домашно приготвена лимонада.

Отдава се голямо внимание на начина на приготвяне на напитките и тяхното поднасяне.Чашите в ,които се сервира са кристални от Италия и в зависимост от напитката се поднася в определена чаша,защото придава различен вкус.

Любителите на кафе ,могат да избират видове от шест държави,като всяко е различно по вкус,заради различните климатични условия в тези страни и могат да се поглезят след това с един домашно приготвен чийзкейк.

За мъжете,които не винаги им се излиза,заради мач по телевизията,заведението е помислило и за това.Можете да подкрепяте любимият си отбор ,да гледате любимият си мач/състезание на големият телевизор в ,,Sezoni‘‘ с бира в ръка и да си подарите една спокойна вечер ,защото ще сте извели и жена си навън на хубаво място и тя няма да Ви мрънка.

Освен за мъжете сме помисли и за жените ,които могат да прекарат страхотна женска вечер с приятелки на по чаша вино(можете да избирате от богата селекция от вина) , както и за майките с деца .Заведението разполага с чудесна лятна градина ,където вашето дете може да си играе.

,,Sezoni ‘‘ е подходящо място за всеки един ваш повод - от среща с приятели до някакво парти. Често се организират и множество благотворителни каузи или състезания .Този месец по случай Баба Марта се даде възможност на всеки клиент да изработи мартеничка ,като парите се дариха на болно от дете рак.

,,Sezoni ‘‘ е заведение ,което винаги има с какво да Ви изненада и където можете да разпуснете след тежък ден.Както Бърт Ланкастър е казал ,, Съдя за ресторанта по хляба и кафето ‘‘ ,то определено няма да сбъркате ако го посетите.

Очакваме Ви.
Ул. Хан Кубрат 8 , гр.Пловдив