Април е един от най-красивите месеци в годината. Всичко цъфти и се променя, нов дъх за живот си поема природата и дамите също! Време е да обърнем поглед към красивото начало на нещо хубаво и слънчево, с дъх на априлски цвят и прелест, пише zajenata.bg. Ето какво вещаят звездите специално за жените:  

Жената Овен

В началото на април ще бъдете пълни с идеи, които ще желаете да осъществите. Това е добър период за плановете ви.
През месеца ви очакват и интересни срещи и запознанства, затова отделете достатъчно време за външния си вид. Някои от срещите ще са свързани с бизнес, докато други ще ви донесат много приятни емоции.
Също така отделете необходимото време за почивка, любими занимания, за намиране на хармония със себе си.

Жената Телец

Април ще е месец на приятни открития и промени за вас. Пролетният ентусиазъм ще допринесе за оптимизма ви и ще увеличи желанието да промените външния вид и интериора в дома или вилата.

Някои от вас ще си позволят и по-скъпа покупка. Промяна във визията, гардероба, ще ви направят по-привлекателна.
Но избягвайте импулсивните пазарувания, внимавайте с храненето и се доверявайте на интуицията си, когато общувате с другите.

Жената Близнаци

Вие желаете да разширите хоризонтите си и да откриете изцяло нови места, но едно желание би могло да е достатъчно. Освен това по този начин няма да получите веднага всичко, което искате и категорично ще нарушите доброто си настроение.
Рискувате да изпуснете наистина нещо интересно, ако не бъдете малко по-активни.
Бъдете по-настоятелни. Не се страхувайте да покажете вашите силни страни.
Главното оръжие е усмивката. Ето по коя причина, през април, използвайте това ваше предимство, за да отваряте затворени врати. В личен или бизнес план би могло да има някои неприятни моменти, но скоро ситуацията ще се нормализира.

Внимавайте къде какво говорите, думите ви може да бъдат използвани срещу вас.

Жената Рак

През април ще бъдете изпълнени с вдъхновение и ще се радвате на вниманието на противоположния пол.
Ако сте обвързани, цялата ви вътрешна енергия ще бъде насочена към вашия партньор. Динамичният месец ще ви постави в ситуация, в която ще трябва да балансирате между работата, дома, приятелите и вашите хобита. Всичко това може да ви напрегне. Поемете дълбоко въздух и забавете темпото.

Жената Лъв

Радост, усещане на лекота и енергичност. Настроението ви е позитивно, но може да бъде и малко променливо. Успехът този месец ще бъде постижим, ако отново прецените своите плюсове и минуси. Внимавайте в каква посока насочвате силите си. Следвайте сърцето си. Този месец може да се събуди жаждата ви за любов и нежност. Обърнете внимание на вашата физическа форма

Жената Дева

През април ще имате повече въпроси, отколкото отговори. Важно е да довършвате делата си. Скоро ще усетите и някои промени в личния си живот, но връзките ви с другите са изложени на риск от влошаване. Причината може да е завистта на другите или липсата на разбиране от страна на събеседниците ви. Бъдете предпазливи, не бързайте с решенията и внимавайте, когато шофирате.

Жената Везни

Пролетното настроение ще допринесе за промяна във вашия характер. Някои представителки на зодията ще искат да разчистят дома от ненужни предмети, да сложат като цяло в ред дома си.
С пролетта ще се събуди и вашето любопитство, но внимавайте как го използвате. Не се ровете в личния живот на другите. В края на месеца ще почувствате вятъра на промяната. Ако сте се съмнявали в нещо, то много неща ще ви се изяснят. Приемете ги спокойно, те ще ви подскажат как да действате в определени ситуации.

Жената Скорпион

Първите седмици на април ще донесат в живота ви радикални промени, които ще ви накарат да наблюдавате ситуациите край вас много внимателно.
Промените ще са чести, затова се опитайте да се възползвате от подходящата възможност в точното време. Възможни са конфликти с членове на семейството. Избягвайте нечестни средства за конкуренция и борба, в противен случай рискувате да изгубите възможността за успех.

Жената Стрелец

На работното място са възможни клюки по ваш адрес. Опитайте се да не споделяте с много хора за хубавите неща в живота ви, дори това да е покупка на нов шал. Ще си навлечете чуждата завист.
Обърнете внимание на външния вид и здравето си. Старо приятелство може да напомни за себе си. Опитайте се да не се намесвате в живота на другите. Изкушения няма да липсват за вас, дами. Ако се опитате да прецените кои си заслужават и кои не, може да си спестите много разочарования.

Жената Козирог

През април може да имате възможността да смените работата или да подобрите личния си живот. Ще почувствате повече вътрешна хармония. Ако успеете да останете балансирани, ще може да се предпазите и от някои малки грешки.
Не бъдете прекалено взискателни към другите. Отдайте се на повече спорт, почивка, за да се разтоварите от ежедневния стрес.

Жената Водолей

Още в първите дни на април ще имате възможността да разширите хоризонтите си. Подхождайте сериозно към положителните събития в живота ви. Но няма да липсват и някои трудности в личния и професионален живот. Опитайте се да поддържате доброто настроение, насочете усилията си в правилна посока, а ако ви се отвори възможност да пътувате – действайте!

Жената Риби

За жените Риби е важно през този хубав месец да внесат малко разнообразие в живота си. Променете навиците, опитайте нещо ново и рискувайте да направите нещо необикновено. Малко лудост по добър начин, няма да ви навреди. Това ще разшири личните ви граници и ще може да добавите повече щастие в живота си. Пазете се от завистливи хора.