Близначката Алекс Димитрова, която стана известна заедно със сестра си Влади покрай участието им X Factor 2013, сама е пуснала скандалните порно снимки. Това твърдят източници, пожелали анонимност, пред „Галерия“. Къдрокосата певица умишлено разпространила кадрите в медиите, търсейки славата, която придоби фолк фурията Галена с подобен „коз“.
 
Тези дни около дуета Alex & Vladi упорито се шуми именно заради публикуваните в жълт седмичник порно фотоси с участието на Алекс. На кадрите певицата прави фелацио на неизвестен мъж, преоблечена като медицинска сестра.


Къдрокоската не само че не отрече за снимките, но и гостува в сутрешното предаване „На кафе“ при Гала, за да се изкаже по темата. Алекс призна, че тя е момичето от порното, но кадрите са стари и не се срамува от тях. Родителите й също приели нещата нормално. Нелепата й реакция още веднъж доказва твърдението, че тя сама е инициатор на порно скандала.

Двете със сестра й не успяха да пробият на музикалната сцена след отпадането си от X Factor.

Близначките участваха и в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“, но се представиха слабо и първи напуснаха Къщата. Очевидно липсата на интерес към тях е принудила Алекс да вземе крайни мерки