Идва един от най- хубавите пролетни месеци. Прекрасни емоции и много нови изживявания чакат 3 зодии:
 
Рак

Марс ще бъде в сектора на партньорството ви, поради това на преден план ще излезе сътрудничеството ви с някого, както и любовните отношения с партньора ви. Създайте хармоничен тандем с човека, който е важен за вас, но уважавайте правото му на свобода и лично пространство. От това вашите взаимоотношения ще имат само полза.

На работното място, в бизнеса и в отношенията с висшестоящи, е необходимо да сте по-внимателни, тъй като ретроградният Меркурий ще се движи в сектора на кариерата ви до 15 април. През този период може да има недоразумения, след като имате вземане даване с авторитетни фигури, началници, хора с висок социален статус или с представители на държавните органи.

Вместо да се стигне до конфликт, необходимо е да търсите пътя за съгласие. Възможни са неприятни изненади. Вие напълно сериозно ще се отнасяте към любовта. Няма да има много романтика и страст, но други неща сега са по-важни за вас, например укрепване на отношенията. Даже да има трудни моменти, Венера ще ви подкрепя и ще оправя нещата.

Лъв

Марс ще преминава през сектора на работата и здравето ви. Ето защо е важно за вас да се грижите за тялото си, добре е да спортувате повече, да бъдете повече време на чист въздух. Забравете лошите навици и подобрете външния си вид. "Здраво тяло – здрав дух" - тази поговорка е необходимо да бъде вашето кредо за следващите два месеца. Меркурий е в период на ретроградно (обратно) движение, което ще продължи до 15 април.

Възможно е по това време някои да почувстват разочарования или ограничения, които ще станат източник на раздразнение. Това би могло да бъде работата, любовта, обстоятелства в семейството или просто цялостното отношение към живота. Положителната страна на този транзит е, че ще можете да преразгледате своите идеи и вярвания и ще успеете да намерите истинското си призвание.

Някои ще се заинтересуват от духовните учения. Ще откриете, че причината за ограниченията е във вашите собствени ограничаващи вярвания. Бихте могли би ще се отървете поне от част от тях, в резултат на което ще живеете по-пълноценен живот. Звездите предвещават един вълнуващ месец, който ще ви накара да се чувствате така, сякаш сте на небето. Освен, че бихте могли да постигнете значителни достижения в работата, те могат да бъдат съпровождани и с материални придобивки. При някои ще възникне служебен флирт.

Романтиката ще е в пълнен разцвет, а вие ще сте задвижвани от жаждата за приключения и желание да победите. Четирите знака, които могат дълго да таят обида Какво куче ви подхожда по хороскоп И най-красивите жени са родени под знака на...

Дева

Марс ще преминава през дома на любовта ви. Това значи, че личният ви живот ще стане доста по-ярък и бихте могли да добавите романтика във вашата връзка.

За вас това време ще се окаже много приятно и весело, страстно и оригинално. Но трябва да бъдете по-търпеливи, за да не изплашите половинката си с вашата ревност. Да укрепите отношенията си ще спомогне съвместно активно развлечение, спорт или активен отдих Вашият управител Меркурий е ретрограден и ще заема сектора на парите и секса до 15 април.

Може да допуснете грешки в малките неща, така че е необходимо да бъдете много внимателни. Емоциите ви ще бъдат затормозени, а по-голямата част от вас ще станат подозрителни, ревниви. Подозренията и дълбоко вкоренените страхове имат корени във вътрешни проблеми като усещане за уязвимост, липса на доверие в хората, преувеличено чувство за собствената ви значимост.

Вашите тъмни страни биха могли да се проявят, така че е добре да работите върху себе си, докато постигнете вътрешно обновление. Друга тема това са финансите. Възможно е да станат актуални въпросите свързани с общите пари, данъци, заеми, дългове, издръжка, наследство и др.

В любовен план месецът обещава да бъде много благоприятен. Личният живот ще се оживи, чака ви страст и по-позитивно възприемане на личните взаимоотношения. Венера ще създаде добри перспективи през мнозина.