Напрегната събота се очертава за представителите на повечето зодиакални знаци. Денят е доста натоварен, но и доста сполучлив като цяло.
Бъдете активни и не се отказвайте, ако излезнат трудности по пътя ви. 
 
ОВЕН
Затруднения
С подходящи аргументи и с приветливо поведение ще впечатлявате аудиторията, без да се натоварвате емоционално. Засилената ви възприемчивост към нови знания и информация ще ви направи успешни и доволни. Събота идва със затруднения, възникнали на базата на лични грешки, и поради коварните действия но заобикалящите от близкия и по-далечния кръг. 
 
ТЕЛЕЦ
Успешни действия
Денят ви започва много приятно. Среща с любим човек ще ви разведри и ентусиазира. Вниквайте в новата информация и съветите, които приемате през днешния ден, сега те ще дадат насока на работата ви. Успешен ден, предоставящ добри възможности за реализация на финансови цели, за освобождаване от винаги съществуващите текущи неприятности чрез помощта на някого, и за решаване на важни въпроси от делово естество. 
 
БЛИЗНАЦИ
Изострете преценките си
Ще получите добри възможности за лично усъвършенстване. За много от вас денят ще бъде по-динамичен, но ще се справите. Сполучлив и успешен ден, през който ще бъдете еднакво доволни от постигнатото в лично и в делово направление. По-съсредоточени бъдете върху предложенията които ще бъдат отправени към вас. Тук е необходимо на направите много точни преценки, за да не се окажете подведени.
 
РАК
Овладейте нервността
Общуването, ако е с непознати, може да ви създаде напрежение, поради различията в намеренията. Обмисляйте и синхронизирайте действията с партньорите си, бъдете честни и ще постигате целите си. В реализацията на цели от лично естество, Раците ще действат умело и практично, което ще им осигури желания успех. Така би трябвало да бъде и за деловите ви цели, но тук се забелязва отклонение от сполучливия стил. 
 
ЛЪВ
Умело реализирани цели
Голяма част от времето си ще посветите на важните неща, за които сте работили и до сега, но под друга форма. Овладяване на нови навици с приложен характер и работа с информацията ще отворят нови хоризонти пред вас. Богат на нюанси, включително противоречащи си, изразът на Лъвовете трудно може да се определи за този ден. 
 
ДЕВА 
Действайте търпеливо и честно
Планирате малко отдих и ще ви се даде, впрочем, сами ще си го дадете. Подготовка за нови проекти, придобиване на нови знания и умения са част от работата и ангажиментите на много от вас днес. При Девите напрежението е засилено поради множества неудобства, предизвикващи затруднения и силен гняв. Обмислете добре подхода си към реализацията на целите си. 
 
ВЕЗНИ
Овладейте напрежението
Не предприемайте рисковани финансови операции, ако не сте сто процента уверени в действията си. Днес повече обръщайте внимание на мнението и действията на хората, с които работите, живеете и общувате, защото има какво да научите и да спечелите. От гледна точка на събития и реализация, събота е чудесен ден за Везните. Все още нервното напрежение е много високо у мнозина от зодията, но не ви липсват механизми да го овладеете. 
 
СКОРПИОН
Лично и делово разгръщане
Ще работите за постигане на всичко, което предвиждате за днес, каквото и да ви струва това. В общуванията си и по различни поводи днес ще впечатлявате с интелект и познания, професионална подготвеност и житейска мъдрост. Сполучлив ден за материална реализация, подчертаващ много ясно две неща – изразителна активност в сферите на вашето физическо и духовно присъствие, и началото на нов период за лично разгръщане.
 
СТРЕЛЕЦ
Укротете емоциите
Деловите ви контакти днес са на ниво. Предложенията ви се възприемат радушно и шансовете да успеете са значителни. Възприемчиви към нови знания и умения, насочете внимание към разширяване на информираността си и подобряване на квалификацията си. Събота е емоционално наситена и може да предизвика нервни реакции у мнозина от Стрелците. Свързани са с професионалната реализация или с административни пречки. 
 
КОЗИРОГ
Удовлетворителен успех
Наложете си да сте спокойни и мислете позитивно, ако успеете, ще спечелите. На много от вас денят носи добри развития в бизнеса, в решаване на професионални и делови въпроси. Категорични и целенасочени, Козирозите ще действат мощно за реализацията на целите си, което безспорно ще ги зарадва със сполука. Повече напрежение се очертава във взаимоотношенията ви с партньори, или тези в обществените среди. 
 
ВОДОЛЕЙ
Демонстрирайте стабилността си
Ще действате импулсивно и с желание да се харесате някому. С много неща от характера и позициите си през днешния ден ще създавате усещане за стабилност и сигурност в онези, които разчитат на вас. Странното през този ден е, че позиции на Водолеите са стабилни и надеждни, а предразположението им към заобикалящата действителност не може да се определи като любезно.
 
РИБИ 
Действайте по стратегическите си цели
Непредвидено възникнал ангажимент ще ви отдели от дома. Може да се наложи промяна в плановете ви. Събиране на информация и правене на анализи са част от начините за постигане на по-добра финансова осигуреност. Явно е, че напрежението и при Рибите бележи много високи стойности, и  ги тласка към конфликти. Безполезно е да се поддавате на това влияние.