Според сайта Faktor.bg , арестуван от ГДБОП бос на банда, която се занимавала с манипулиране на игрални машини, избягал в Русия  малко след като бил освободен от ареста. http://www.faktor.bg/bg/articles/zapodozreniyat-ot-gdbop-za-glavatar-na-banda-izbyaga-v-moskva

Беглецът бил известен като Иво Московския. Съответно избягал в Москва – трезво решение на хазартен мошеник. Защото Москва е столицата на хазартно манипулираните избори, в които участва един кандидат, а останалите се въртят в ротативката на предизбоното шоу за заблуда на противника ( т.е. на руския народ), в резултат на което всички “познават” кой ще е победителят години преди самите избори.

Новината поставя в нова, неудобна светлина соросоидите, американосите, краварите, психодесните, либералчетата, джендърите и изобщо гнидите, каквито са всички нерусофили ( т.е. русофоби) в България, според които българите бягали само на Запад ( ако не с милиони, то със стотици хиляди).

Иво Московския има всички основания да се гордее със своя принос в обръщането на вредната за България тенденция никой българин да не бяга в Москва.

Освен това московският магнит може да привлече и други промосковски българи като жест към братска България, задъхваща се от европрестъпността. “Всеки български престъпник – обратно в Москва”, е кауза, зад която трябва да застанат рублолюбивите ни правителствени и неправителствени организации.

 

( НА СНИМКАТА: Юрий, московския кмет,  открива заедно с Бойко Банкянския московския анклав край Камчия на 9 септември 2010 г., Дни по-късно московкият кмет Юрий беше изгонен от този трети по-важност в руската държава пост от премиера Путин и президента Медведев  заради мафиотската му дейност)

 

 

Практиката български престъпници да се крият в Москва има дълбоки коминтерновски корени. В днешно време, когато ни управляват роболюбиви българи, евентуалното им завръщане с подводница с цел да взривяват мостове, жп линии и прочее обекти на евроокупацията на България, може да да разчита на почести, с каквито премиерът Борисов посрещна стопанина на руския анклав край Камчия, доказания московски мафиот Юрий Лужков на 9 септември 2010 г.https://www.vesti.bg/bulgaria/moskva-dava-120-mln.-evro-za-lager-v-kamchiia-3251211

 

Паметна плоча, винаги отрупана с цветя на българската благодарност и рускта солидарност с нея, напомня край устието на Камчия, че завърналите се с оръжие в ръка от Русия българи могат да разчитат на увековечаване на тяхната патриотична ( спрямо Москва) дейност. Стига на власт да са правилните другари и другарки, а не онези т.н. българи в царство България, които приложили тогавашните закони и се разправили не особено братски с братските пратеници, обучени в СССР и изпроводени да воюват срещу България въпреки дипломатическите отношения между двете държави.

Двойните ни освободители, които показват готовност да ни освободят от родните престъпници като си ги приберат обратно, са на път да станат тройни. Наздраве с “Тройной”!

Подпис: Иво Софийския

Share on Facebook