Плеймейтката с амбиция за фолкпевица Анджелина Атанасова лъсна в порно с бившия футболист и настоящ модел Йордан Йорданов.

Видеото се появи в "Инстаграм"-профила за красавеца. Според запознати Анджелина и моделът били гаджета от скоро. 

В 30-секундно клипче здравенякът е подпукал плеймейтката в мисионерската поза, а тя пъшка сластно, докато той прониква в нея. Самият Йордан снима съвкуплението с телефона си, към края за няколко секунди се появява и лицето му в профил.

Близки на бившия футболист разкриват пред ПИК, че профилът му в социалната мрежа е бил хакнат, след което зложелателите са качили скандалното порно. Всичко обаче намирисва на евтин пиар, още повече, че клипчето се намира и в "Историята" на профила на самата Анджелина. 

Анджелина Атанасова е родена на 12 март 1996 г. За изкусителната красавица се заговори след участието й в конкурса "Мис Плеймейт", а впоследствие тя записа и дует с певеца Ангел "И със сто да бъда". В момента тя подготвя следващото си парче.

21-годишният Йордан Йорданов наскоро влезе в ТОП 10 на най-желаните мъже за годината. Той представи страната ни на Международния конкурс "International Top Model of the World", откъдето се върна с две титли - за най-фотогонечине модел и за участник с най-красиво тяло. В момента е студент в УНСС. 

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК>>>