Venus Freeze Plus е иновативна технология за премахване на бръчките и целулита предлагана в България единствено от Малинови Естетикс в Пловдив. След процедурите кожата на лицето е видимо подмладена, нежна и сияеща. Ефектът в борба с целулита е незабавен. Благодарение на идеалната симбиоза между двете най-модерни в световен мащаб технологии в областта на естетичната медицина - мултиполярна радиочестота  и пулсиращи електромагнитни полета се постига невероятен  резултат върху кожата, дори и в най-трудните за обработка зони. Не вярвах на това, докато не си записах час за процедура. Работата ми на модел е такава, че трябва да изглеждам винаги добре, да съм усмихната и приветлива. А самочувствието и куража да застана пред фотообектива несъмнено идват от добрата визия. Имах мимически бръчки на челото и не ги харесвах. Още след първата процедура те  напълно изчезнаха. Получи се нещо невероятно. Челото ми стана гладко. Преди да изпробвам Venus Freeze Plus ме беше страх от болка. Нямам естетически интервенции – филъри, силикон, ботокс, бях чувала, че са болезнени.Venus Freeze Plus е 100% безопасна и безболезнена процедура. 
 
Видимо намалява бръчките и фините линии, стяга и изглажда кожата на лицето и шията, едно от най – трудно контролираните места от тялото на човек, редуцира тъмните кръгове под очите. Благодарение на Venus Freeze Plus целулита видимо се редуцира. Специалната процедура стяга и контурира тялото, свива обиколката на талията и ханша. Край на болезнените и мъчителни методи за отслабване. И най-важното ефектът е с дълго последействие. И всичко това без  възстановителен период.
 
Какво всъщност е Venus Freeze Plus – ноу хау технология, основана на много прости методи.
Мултиполярната радиочестота използва сложен алгоритъм, чрез който предизивква хомогенно загряване на дълбоките слоеве на кожата, което води до изключително ефикасна и напълно безопасна процедура.
Пулсиращите електромагнитни полета стимулират по-доброто кръвоснабдяване на третираните зони и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород и се засилва регенерирането на кожата.
Синергичното въздействие на двете технологии MP² сапатент на Venus Concept. Радиочестота стимулира директно фиброластите, а електромагнитните импулси предизвикват тяхната пролиферация чрез освобождаването на хормона FGF. Посредством това взаимодействие се произвежда нов колаген и еластин в третираните зони. Всичко това води до видимо стягане на кожата и заличаване на бръчките. 
Моята майка вече резервира час в Малинови Естетикс. Убедих я, че това е най – иновативния, ефективен, безопасен и безболезнен начин да изглежда добре. Предложиха й много изгодна оферта – без първоначална вноска, на изплащане с 1% лихва.
 
Срещаме ви с Валентина Малинова, създател на Малинови Естетикс, за да ни разкрие важни подробности.
 
- Коя е най-важната задача, която си поставя Малинови Естетикс при комуникация и обслужване на клиентите си ?
- Най-важната задача е да разберем по време на консултацията, какво точно притеснява  всеки един наш клиент. Кое би искал да подобри в своето лице и тяло, за да можем да изготвим за него най-подходящия индивидуален план от апаратни и инжекционни процедури.
 
- С какво искате да свързват хората името на Център Малинови Естетикс, кои са силните Ви страни и с какво се различавате от останалите козметични центрове ?
- Искаме нашите клиенти да бъдат удовлетворени от постигнатите резултати и персоналното отношение към всеки един от тях. Като наша силна черта можем да посочим задълбочения подход и непрестанното желание за усъвършенстване. Това, което ни отличава е уважението, дискретността и вниманието към нашите клиенти и силното желание да им помогнем.
 
- В близка перспектива, какво предстои да внедрите като продуктова гама и технологично оборудване ?
Следващата крачка в нашето професионално развитие, ще бъде технология насочена към намаляване на локалните мастни натрупвания. Това е метод, който е алтернатива на инвазивната липосукция, но без възстановителен период. Много скоро клиентите на Малинови Естетикс ще могат да се възползват от тази процедура.
 
- Инвестицията е сериозна заявка за добро и дългосрочно позициониране на пазара, експертността на персонала е залог  и гаранция за добро обслужване – Вие върху какво работите в момента?
- В момента ни предстои откриването на следващия наш голям проект-специализиран център за лазерна епилация по американски образец. Тук отново сме вложили много енергия , желание и експертност, за да удовлетворим очакванията на нашите бъдещи клиенти.