Българска майка изригна в социалната мрежа, след като персоналът в Пирогов вероятно е предоставил това легло (виж снимката) за неин близък човек. Дали е точно така от поста и не става явно. От снимката, която жената публикува, се вижда, че леглото все пак, все още не е постлано с чисти чаршави, но въпреки това състоянието на дюшека е умопомрачително.

"Това е удобното болнично легло в Пирогов, което предоставят на оперираните. Аз като майка изпаднах във взрив! Хора, кажете ми, в кой век живеем и в какъв Евросъюз сме? Що за безобразие? Изобщо хора ли сме? Потресена съм! А вие?"

Ето обаче, как точно бе изписан поста на Росица Велева:! Публикуваме го и без корекции, които се наложи да нанесем по-горе:

ЗДРАВЕИТЕ ВСИЧКИ ТОВА Е УДОБНОТО БОЛНИЧНО ЛЕГЛО В СОФИЯ ПИРОГОВ КОЕТО ПРЕДОСТАВАТ НА ОПЕРИРАНИТЕ. АЗ КАТО МАЙКА ИСПАДНАХ ВАВ ВЗРИВ ХОРА КАЖЕТЕ МИ ВИ МОЛЯ В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ И В КАКЪВ ЕВРОСАЮЗ СМЕ ЩО ЗА БЕЗОБРАЗИЕ? ИЗОБЩО ХОРА ЛИ СМЕ? ПОТРЕСЕНА САМ! А ВИЕ?

Оказа се, че жената има 40-годишен син, който е с генетично заполяване, а тя живее и работи в Италия, което до някъде може да послужи за извинение за начина, по който е написала поста си.