Мис Плеймейт Нора Недкова захапа Мегз заради облечените й снимки в последния брой на Плейбой, пише ХотАрена. 

Секси изкусителката пусна стори в инстаграм профила си, в което коментира, че не е наясно откога еротично списание като Плейбой е станало модно. “Нищо лично и аз се харесвам с дрехи, но си има други списания за тази цел” добави още блондинката. С това тя съвсем ясно се обяви против решението на редакторите да пуснат за пръв път съвсем облечени снимки в списанието. 

Нора много се дразнела на това, че Мегз е получила привилегията да е облечена в списанието и коментирала пред приятелки, че Каканашева и да иска не може да се съблече, защото няма какво да покаже. “Нищо секси не виждам в нея, какво толкова ми я коментират”

Мегз все още не е дала отговор по темата и сякаш се прави, че не вижда директните атаки на Нора към нея. В края на седмицата, обаче, двете красавици ще трябва да се срещнат очи в очи на първото Плейбой парти, тъй като Мегз е официален дизайнер на събитието. 

Всички знаем, че Мегз никога не остава длъжна и очакваме с нетърпение да видим дали Нора ще е толкова смела и устата в директна среща с Каканашева.