Президентът Румен Радев не можа да се стърпи и изненадващо изпробва спортните съоръжения във втори район на Парашутната бригада в Пловдив, съобщава DCNEWS.

Държавният глава сюрпризира репортери и охранителите от НСО и докато преминаваше от една демонстрационна площадка към друга, изведнъж се набра на висилката и се превъртя веднъж.

Така главнокомандващият демонстрира завидна физическа форма и доказа, че въпреки държавните дела, не е загубил спортния си дух и умения.

Подобни изненади, които излизат извън строгия държавен протокол, не са изключение в българската политика. През 2006 година сходна снимка на президента Георги Първанов на висилката в Танковата бригада в Сливен обиколи националните медии, припомнят от медията.

Видео: bTV

 

 
Румен Радев

Президентът Румен Радев не се стърпя и показа на спецчастите в Пловдив, че не е загубил форма с така нареченото коремно възлизане. Преди това той коментира поведението на руския патриарх Кирил в България с думите: "Посрещнахме Негово Светейшество патриарх Кирил като духовен водач, а той избра да си тръгне като политик". Вижте повече тук: http://bit.ly/2DnbyVT

Posted by bTV Новините on Dienstag, 13. März 2018