В рубриката “лаещи двуноги” днес тук попада още един екземпляр, която ме залая на ул. “Ангел Кънчев” в присъствие на свидетел. Подминавайки ме по време на разговор с приятел той подхвърли по мой адрес обидна квалификация и отказа да се обърне, когато го подканих да дойде да обясни какво има предвид.

 

Наложи се да тръгна след него, за да му поискам обяснение и той се опита да се маскира. Най-напред си сложи качулка. После ускори крачка.

Настигнах го на кръстовището на “Неофит Рилски” и “Г.С.Раковски”, където се изправих лице в лице  с него и го снимах в упор.  На въпроса му защо го снимам му обясних, че събирам доказателствен материал. 

 

 

Същият, който ме заплю преди минути, започна изведнъж да ми говори на Вие, но, въпреки многократните ми настоявания, отказа да се представи. Не ми остана друго, освен да го предизвикам като страхливец, който сам се признава за нищожество, след като дори не смее да си каже името. Не се засегна, т.е. прие, че е нищожество и страхливец. Смени посоката и побърза да се отдалечи.

 

Не вярвам някой читател да го разпознае, но ще бъде от полза това да се случи- както казах имам свидетел и снимка на разположение, в случай, че реша да се защитя по законен ред.

Share on Facebook