Локомотив набор 2004 надигра безпогрешния до момента лидер на Родопа (Смолян) с 6:1 у дома, предаде репортер на Glas.bg. Това бе първата официална среща на тима начело с Георги Недевски, който ръководеше набор 2002, но бе свален при по-малките преди началото на шампионата.

Двубоят започна по добре за гостите, които в първите минути изтърваха две ситуации - едно в едно срещу вратаря на "смърфовете". Пловдивчани отговориха с гол и поведоха в резултата. Последва опасност за тима на Родопа. Нападател на "зелените" не успя са се разпише от два метра, пращайки топката високо над вратата. Локомотив наказа този пропуск и удвои преднината си. Все пак малко пред края на частта гостите реазлизираха - 2:1.

В началото на второто полувреме играч на Локо изпълни корнер директно към вратата. Топката се удари в гредата зад гърба на вратаря от Смолян и се разходи по голлинията, откъдето нападател на "черно-белите" я изпрати в мрежата. Малко по- късно играч на "смърфовете" стреля директно от пряк свободен удар и въпреки малкия ъгъл, успя да преодолее неубедиления в този мач страж на гостите. Във времето до края на двубоя Локо не спря да атакува и стигна до още две попадения за крайното 6:1. в първия официален двубой на Георги Недевски начело